Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΛΕΟΝΕ)

251  ΜΑ  ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ 18-4-2012

Θα έρθουνε τώρα πάλη να μας ζητήσουν την ψήφο μας οι εν ενεργεία πολιτική μας.
Και εμείς για μια φορά ακόμα θα τούς πιστέψουμε και θα τούς ψηφίσουμε!!!!
Για απολογηθείτε ρε παλικάρια μόνο σε αυτό το θέμα και πέστε μας γιατί;;;;
Ορισμένοι!!!!  Έλληνες χρωστούν και είναι βεβαιωμένα 8 δις € και οι εφορίες ανά τι χώρα εισέπραξαν συνολικά μόνο 600 εκ.€
Φόροι και πρόστιμα 8,2 δις € ενώ στα ταμεία του δημοσίου μπήκαν μόνο 615 εκ € μένουν ακόμα  για να εισπράξετε 7,4 δις €
Γιατί κύριοι του κράτους δεν τα εισπράττετε;;;
Μήπως είστε και εσείς μέσα σε αυτούς ;;;;
Γιατί τούς χαρίζεστε;;;;;
Μήπως υπάρχει μεταξύ σας κανένας Άκης ;;;;
Πιο έξυπνος από όλους εσάς είναι ο γνωστός ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ τής Κομοτηνής  με εταιρίες μαϊμού  που χρωστάει μόνος του σχεδόν  2 εκ € και κοκορεύεται ότι εξαπάτησε το κράτος και τώρα δεν μπορεί να τον κάνουν τίποτα;;; Και όποιος του λέει κάτι ΔΕΙΧΝΕΙ τι ακριβός θα πάρει το κράτος από αυτόν;;; μιας και μεταβίβασε παράνομα και καταχρηστικά όλα τα περιουσιακά του στοιχεία……Και τώρα απολαμβάνει την παχυλή του σύνταξη σε βάρος όλου του ελληνικού λαού!!!!!! ΕΝΩ φημολογείται ότι διαθέτη και καταθέσεις στο εξωτερικό!!!!
Γιατί κύριοι  ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κύριε  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κυρία προϊσταμένη τής ΔΟΥ δεν επεμβαίνετε;;; ΠΟΙΟΣ  νόμος τον προστατεύει και δεν των μπουζουριαζετε για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ;;; Πώς επεμβαίνετε άμεσος  σε ανώνυμες καταγγελίες του;;;;
Και μην μου πείτε πως δεν καταλάβατε ποιος είναι;;;; Καλέστεμε  να έρθω με τής εφημερίδες και με τα ΦΕΚ ((((από εκεί τα έμαθα και εγώ)))) που γράφουν τα ονόματα του γνωστού ζεύγους  και τής (((εταιρίες τούς μαϊμού))) να σας τα δείξω αν ΔΕΝ μπορείτε να τον ανακαλύψετε!!!!  
Είμαι στη διάθεση κάθε αρχής!!!!!!!
ΥΓ η επόμενη επιστολή μου θα είναι στον πρόεδρο του Αρείου πάγου γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να σπάσει το απόστημα!!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου