Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Βασικό (κοινοβουλευτικό) ένστικτο...αλλά έχουν άδεια εισόδου στο Κοινοβούλιο; Ακόμα και χωρίς στριγκάκι;


Βασικό (κοινοβουλευτικό) ένστικτο...

 
Οι μπαλαρίνες επιτρέπονται, ούτως ή άλλως …αλλά έχουν κι οι «άτακτες» βουλευτίνες άδεια εισόδου στο Κοινοβούλιο; Η όμορφη βουλευτίνα μπήκε στο εντευκτήριο των εκπροσώπων του λαού και προσπάθησε να βολευτεί σταυροπόδι στην άκρη του καναπέ.

Όμως, η άγαρμπη κίνησή της, άφησε να φανεί όλο το …μεγαλείο του εσωτερικού της κόσμου, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και ο καλύτερος νόμος να έχει συνταχτεί, τούτος μπορεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς πολλά-πολλά να πέσει σε αχρησία.

O κανόνας για την ευπρεπή εμφάνιση βουλευτών-βουλευτίνων πέρασε στα αζήτητα όταν η γοητευτική βουλευτίνα παρουσιάστηκε στο «ναό της δημοκρατίας», ναι μεν κομψά και στα λευκά ντυμένη ,αλλά χωρίς εσώρουχο.

Κανείς τότε δεν επικαλέστηκε το συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού της Βουλής που κάνει λόγο για την καθωσπρέπει παρουσία των γυναικών και ανδρών του Κοινοβουλίου. Η βουλευτίνα προφανώς είχε «ξεχάσει» να φορέσει το εσώρουχό της, κι αυτό γέμισε με χαρά και απόλαυση πολλούς συναδέλφους της, οι οποίοι είχαν να πουν τα καλύτερα για κείνη.

Και μετά από όλα αυτά ο αντιπρόεδρος της Βουλής τα ’βαλε με τον παπαγάλο της Μ. Οι χωρίς εσωρουχάκι δεν τον ενόχλησαν;

Υποκριτές και Φαρισαίοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου