Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Σε περιπέτειες ηλικιωμένος για περιπτύξεις με 17χρόνη Ρομά

-Συμφώνησε για επί πληρωμή σεξ με ανήλικη Ρομά, αλλά έπεσε θύμα κλοπής και του πήραν ακόμη και τα παντελόνια! 
-Ακόμη ένα περιστατικό στον χώρο παρκινγκ απέναντι από το ΙΚΑ της πόλης  

Θύμα κλοπής και ξυλοδαρμού έπεσε ένας ηλικιωμένος κάτοικος της Ξάνθης στο πάρκο – χώρο στάθμευσης απέναντι από το ΙΚΑ, λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο της πόλης, από δύο ανήλικους Ρομά. 

Ο ηλικιωμένος, συμφώνησε με 17χρόνη Ρομά της περιοχής να συνευρεθούν ερωτικά στον χώρο απέναντι από το ΙΚΑ, ωστόσο η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη για τον ηλικιωμένο καθώς βρέθηκε χωρίς παντελόνι ζητώντας βοήθεια από τους διερχόμενους περαστικούς.   

Η ανήλικη Ρομά καθώς και ένας συνεργός της επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο ημεδαπό, αφαιρώντας απ’ αυτόν τα χρήματα που είχε μαζί του αλλά κλέβοντας του ακόμη και το παντελόνι που φορούσε. Σοκαρισμένος ο ηλικιωμένος, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις περιπτύξεις του με την ανήλικη Ρομά, καλούσε  για βοήθεια, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από μια διερχόμενη περαστική η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί περιστατικά κλοπής ηλικιωμένων κατοίκων τις περισσότερες φορές κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου