Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ανύπαρκτη η ΝΔ του Κούλη δεν πείθει τον λαό – Μόλις ένα 23,2% θα ψήφιζε τη νεοφιλελέ μετάλλαξη
Ανύπαρκτη η ΝΔ του Κούλη δεν πείθει τον λαό – Μόλις ένα 23,2% θα ψήφιζε τη νεοφιλελέ μετάλλαξηΜε επτά ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, σε νέα δημοσκόπηση για το «ΒΗΜΑ της Κυριακής»
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής», η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 23,2%, έναντι 16,2% του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.
Μάλιστα, με την αναγωγή στην αδιευκρίνιστη ψήφο, η οποία είναι στο 27%, η διαφορά ανέρχεται στις 9,6 μονάδες και συγκεκριμένα η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 31,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2%.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, στην τρίτη θέση είναι η Χρυσή Αυγή με 6,6%, ενώ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,4% και το ΚΚΕ με 6,1%.
Το Ποτάμι συγκεντρώνει ποσοστό 1,6%, οι ΑΝΕΛ 2,6%, η Ένωση Κεντρώων 2,3%, η Λαϊκή Ενότητα 1,1%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2% και η Πλεύση Ελευθερίας 1,6%.
Κατά τα άλλα, όπως αναφέρεται στη δημοσκόπηση, οι πολίτες αυτά που θέλουν είναι ανάπτυξη, δουλειές, πολιτική σταθερότητα και επιστροφή των παιδιών τους από το εξωτερικό.
Να σημειωθεί ότι παρά την κυβερνητική φθορά και δίχως καμία αναγωγή, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται πιο χαμηλά από ποτέ, σε ποσοστό 23,2%, πράγμα που σημαίνει ότι ο σοφός ελληνικός λαός δεν θέλει να τον κυβερνήσει ένας Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου