Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Αντιδήμαρχος, πιάστηκε στα «πράσα» να κάνει σεξ με 25άρα υπάλληλο!

Μια απίστευτη ιστορία διακινείται εδώ και λίγες μέρες στα δημοσιογραφικά στέκια. Πρωταγωνιστής, αντιδήμαρχος σε Δήμο του Έβρου.
Σύμφωνα με την ροζ ιστορία, το τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για φήμη
αλλά για διασταυρωμένη είδηση, ο δημοτικός σύμβουλος βρέθηκε να κάνει σεξ μέσα στο γραφείο του με την 25χρονη υπάλληλο με πεντάμηνη σύμβαση.
Η ιστορία λέει ότι ο αντιδήμαρχος είχε πάει στο γραφείο του το απόγευμα για να περιμένει το τηλεοπτικό συνεργείο, για μια προγραμματισμένη συνέντευξη, όπου θα αναδεικνύονταν το έργο που επιτελεί στο αντικείμενό του!!!!!!!!!!!
Πράγματι κι ενώ η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 ο δημοσιογράφος με το τηλεοπτικό συνεργείο, μπέρδεψε την ώρα και πήγε μία ώρα νωρίτερα.
Κι επειδή ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει απύθμενο θράσος και θεωρεί το κτίριο τσιφλίκι του, μπούκαρε μέσα στο γραφείο του δύστυχου αντιδημάρχου, χωρίς να χτυπήσει την πόρτα πιάνοντάς τον στα "πράσα" να κάνει αχαλίνωτο σεξ με την νεαρή κοπέλα, παρά την ηλικία του!!!!!!!!!!!!
Κάγκελο μιλάμε οι δυο τους και πάλι καλά που ο κ. αντιδήμαρχος δεν έπαθε κανένα έμφραγμα να τον τρέχαμε στα επείγοντα περιστατικά!!!
Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, δεν είχε τη φήμη του ερωτιάρη τύπου, όπως κάποιοι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τα φαινόμενα όμως απατούν και η ιστορία μας διαψεύδει.
Φαίνεται πάντως πως ο ερωτιάρης αντιδήμαρχος, δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του ακόμα κι αν βρίσκεται στο γραφείο του! 
Πλήρωσε όμως την επιπολαιότητά του αυτή, που είχε ως κατάληξη να αποκαλυφθεί ο ίδιος, τα γούστα του και το πάθος του για τις γυναίκες!
Μα τι στο καλό πίνουν στην παράταξη τους; To φίλτρο της αγάπης και του έρωτα;
Το περιστατικό επιβεβαίωσε το πρωί και ο δημοσιογράφος του status radio 94,2 Σταύρος Αποστολίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου