Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

25 «Άκρως Εντυπωσιακά» Τατουάζ ΔΙΑΣΗΜΩΝ που θα σε Κάνουν να Τρέξεις να κάνεις κι ΕΣΥ!Αλλά το τατουάζ της Selena «Love Yourself First» είναι λίγο περίεργο.

Όχι επειδή είναι στα Αραβικά – αυτό είναι...


1. Selena Gomez
Σε όλους μας αρέσουν τα τατουάζ με νόημα. Αλλά το τατουάζ της Selena «Love Yourself First» είναι λίγο περίεργο. Όχι επειδή είναι στα Αραβικά – αυτό είναι αρκετά όμορφο» – αλλά επειδή είναι στην πλάτη της. Πόσο ενθαρρυντικό είναι ένα τατουάζ όταν δεν το βλέπεις ποτέ?

2. Kylie Jenner

Αυτό είναι ένα από τα τατουάζ αυτά που θέλουν φουλ εξήγηση. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε να σας την δώσουμε. Πέρυσι η 19χρovη διάσημη έγραψε την λέξη «sanity» στον γοφό της. Μέχρι στιγμής είναι ήδη μπερδεμένο. Για να το κάνει ακόμη πιο περίεργο (ή για να μην το μπερδεύει ο κόσμος με το «sanitary»), το έγραψε στο Διεθνές Φωνητικό Αλφάβητο. Και φέτος πρόσθεσε και την λέξη «before». Κάτι το οποίο ξεκαθάρισε πολύ τα πράγματα….ΝΟΤ

3. Kesha

Βλέπετε το μάτι στο κέντρο του χεριού της? Αυτό είναι ένα μέρος του χεριού της Φάτιμα, ένα ιερό ισλαμικό σύμβολο προστασίας και δύναμης. 

4. Cara Delevingne

Tο εντυπωσιακό μοντέλο με τους 7 εκατομμύρια ακολούθους, χτύπησε την λέξη «Bacon» στην πατούσα της για να δείξει την λατρεία της στο φαγητό γενικότερα αλλά και την μεγάλη της αδυναμία στο μπέικον. Δεν διαφωνούμε, Cara.

5. Lena Dunham

Απολαμβάνοντας την επιτυχία της σειράς «the HBO series Girls» ζει το δικό της παραμύθι. Έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι αποφάσισε να επιλέξει εικόνες από ένα παιδικό παραμύθι για να «διακοσμήσει» την πλάτη της. Ασυνήθιστο μεν αλλά πολύ όμορφα «χτυπημένο».

6. Katy Perry

Katy, σ’αγαπάμε αλλά οι ιδέες σου για τατουάζ δεν είναι και τόσο πρωτότυπες. Έχει γίνει πλέον «σούπα». Και η λέξη «go with the flow»? Σοβαρά τώρα? Άκου ένα καλύτερο…»Μήπως να το ξανασκεφτείς πριν κάνεις τατουάζ?»

7. Demi Lovato

Demi Lovato, σκέφτηκε πολύ πριν κάνει το τατουάζ της, και την καθοδηγεί σε όλη της τη ζωή. “Stay Strong,” και στους δύο καρπούς της, τα οποία καλύπτουν σημάδια μιας σκοτεινής. Έτσι ώστε να μην ξεχάσει ποτέ το πόσο δυνατή μπορεί να γίνει.

8. Angelina Jolie

Πείτε ότι θέλετε για την Angelina αλλά η γυναίκα ξέρει πως να ξεφορτωθεί ένα ντροπιαστικό τατουάζ. Το αρχικό τατουάζ που ήταν το όνομα του πρώην άντρα της Billy Bob Thornton και κάτι απαίσια σχέδια, αφαιρέθηκε σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό τους. Μετά από αυτό στην θέση του χτύπησε μερικές σειρές με συντεταγμένες. Θα μπορούσε να είναι ένα μυστήριο ενός θησαυρού αλλά δεν είναι – είναι οι ημερομηνίες γέννησης των παιδιών της. Πανέξυπνο και φαίνεται υπέροχο πάνω της.

9. Amanda Seyfriend

f28fc1359e8951739a6da2d91aa7aba7

Η Amanda Seyfriend έχει τη λέξη της Βρετανικής αργκό «mingle» στο πόδι της.

10. Miley Cyrus

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα τατουάζ της Miley Cyrus. Έχει γίνει πραγματικά τατουαζομανης! Τα τατουάζ της είναι στο σύνολο τους αρκετά καλά, και συνήθως μικρά και συμπαθητικά όπως αυτά στο χέρι της. Πρέπει όμως να σταματήσει να κάνει κάποια στιγμή γιατί δεν το πάει καλά….
  

12. Jason Derulo

13. Scarlett Johansson

14. Pamela Anderson

15. Rihanna

16. David Beckham

17. Drake

18. Eve

19. Justin Bieber

20. Iggy Azalea

21. Kristen Stewart

22. Megan Fox

23. Jennifer Lawrence

24. Brad Pitt

25. Hayden Panettiere


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου