Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Τι συνιστά απιστία; Μόλις το 40% των ανδρών θεωρεί ότι το φιλί στα χείλη είναι απιστία.Μόλις το 40% των ανδρών θεωρεί ότι το φιλί στα χείλη είναι απιστία. Τέτοια άνεση;
Τι συνιστά απιστία; Η σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική τα λέει όλα με νούμερα.
 
Η αδιαμφισβήτητη απάντηση στο ανεξάντλητο αυτό ζήτημα είναι    ότι όταν ο σύντροφος μας κάνει σεξ με κάποιον άλλον είναι ξεκάθαρη απιστία. Τι γίνεται όμως με τις περιφερειακές «δράσεις»; Τα μηνύματα σε κινητό και facebook;    αλλά τι γίνεται με την αποστολή την περιστασιακή μήνυμα κειμένου flirty; Πώς τα αντιμετωπίζουν όλα αυτά οι παντρεμένοι;

Το huffingtonpost.com σε συνεργασία με την εταιρεία YouGov οργάνωσαν μια δημοσκόπηση σε 1.000 ενήλικες στις ΗΠΑ σχετικά με το ποιες συμπεριφορές παραβαίνουν την 6η εντολή περί μοιχείας.

Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό του 79% των ερωτηθέντων το  οποίο θεωρεί ότι ο σύντροφος τους τούς εξαπατά αν στέλνει σέξι μηνύματα ή εικόνες σε κάποιον άλλο, ενώ το 60% πιστεύει ότι απιστία είναι ακόμη και η ανάπτυξη ισχυρών συναισθηματικών δεσμών με κάποιο άλλο πρόσωπο, με κάποιον δηλαδή που επιδιώκεις να συναντάς συχνά, να συζητάς μαζί του και που υπάρχει ένα αδιευκρίνιστο φλερτ ακόμη και αν ποτέ δεν καταλήξει σε σεξουαλική πράξη.      

Ακόμη:

*Το 56% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπαν ότι αν ο σύντροφός τους φιλήσει κάποια άλλη στα χείλη, θα το θεωρήσουν απιστία έναντι του 40% των ανδρών.

*Το 74% των ερωτηθέντων ηλικίας 18-29 ετών νιώσουν απατημένοι αν ο σύντροφός τους φιλήσει κάποιον άλλον στα χείλη σε σύγκριση με το 53% των ατόμων ηλικίας 30-44 ετών, το 38% των 45-64 ετών και το 30% εκείνων των 65 +

*Το 85% των γυναικών που ερωτήθηκαν εκλαμβάνουν ως ύποπτη κίνηση την αποστολή σέξι μηνυμάτων ή φωτογραφιών έναντι του 74% των ανδρών.

*Το 70% των γυναικών δήλωσε ότι αν ο άνδρας τους έρθει κοντά από συναισθηματικής απόψεως με μια άλλη γυναίκα θα νιώσουν απατημένες σε σύγκριση με το 50% των ανδρών.

*Το 26% των γυναικών θεωρούν απιστία αν ο σύντροφος τους ξαναποκτήσει επικοινωνία με πρώην κοπέλα του μέσω Facebook, ενώ το ίδιο πιστεύει μόλις το 21% των ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου