Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ 5-6 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! «Η πολιτικοί σαβούρα βλάπτει σοβαρά την δημοκρατία μας»Ναι έτσι είναι, σίγουρα θα θυμούνται οι παλαιότεροι τι ταξίδι μακρινό επικίνδυνο και κουραστικό ήταν. Περάσανε τα χρόνια οι πολιτικοί μας «κλέψε να κλέψουμε» αποφασίσανε να βελτιώσουν τον Γολγοθά αυτόν που κρατούσε μέχρι την Ηγουμενίτσα, και να κάνουν την Εγνατία οδός.
Πιστεύω δεν θα την κάνανε ποτέ, αλλά, είχε πολύ «μαμαλίκα» η Εγνατία, και γι αυτό έγινε.
Και τώρα είδαν και από είδαν και σκεφτήκανε να ξανά-ματά κάνουν το δρόμο για Θεσσαλονίκη αν όχι σε 5-6 ώρες αλλά 3-4 σίγουρα για να μην αποκοιμούνται οι οδηγοί στο δρόμο!!!
Και επειδή δεν υπήρχε άλως τρόπος σκεφτήκανε, η να βάλουν σαμαράκια στο δρόμο η να γεμίσουν την Εγνατία με διόδια, και αποφασίσανε το δεύτερο και τώρα κάθε τρις και λίγο θα σταματάμε για να ακουμπάμε τα 2,40 € προς το παρών!!!!!
Σκέφτονται να βάλουν καμιά 10ρια διόδια στο δρόμο μην «μπερδεύεστε» ως τη Θεσσαλονίκη!!!!!  για να γίνετε με μεγαλύτερη ασφάλεια το ταξίδι αυτό!!!!
Και να ήτανε και δρόμος;;;; Σε λίγα χρόνια που λειτουργοί η Εγνατία έγινε σαν καρόδρομος, πιστεύω από τα «άριστα» υλικά που χρησιμοποιήσανε προκειμένου να μήνη κάτι και για την τσέπη τους!!! Μα τι πολιτικούς σαΐνια έχουμε;;;; Να τους χαιρόμαστε!!!! Μετά από αυτά και αυτά έχω καταλήξει ότι….
«Η πολιτικοί σαβούρα βλάπτει σοβαρά την δημοκρατία μας»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου