Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ 35ΧΡΟΝΟΑπροκάλυπτα  και χωρίς να λογαριάζει τίποτα η 50χρονη παρενοχλούσε σεξουαλικά και συστηματικά έναν 35χρονο ώσπου κατέθεσε μήνυση την συνέλαβε η αστυνομία.
Λένε ΄΄ότι,, ο έρωτας είναι τυφλός άλλα στην περίπτωση της 50αρας φαίνεται πως είναι και τρελός και κουφός αφού μυαλό δεν έβαλε και δεν άκουσε ούτε την απόφαση του δικαστηρίου να μην ενοχλεί και να μην πλησιάζει τον 35χρονο σε απόσταση των 200 μέτρων. Δεν ίδρωσε τ΄αυτι  της κυρίας από τα ασφαλιστικά μέτρα και απτόητη συνέχισε την προσπάθεια της, μάλιστα με φορτικό και πιεστικό τρόπο  χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Ούτε την απόφαση του δικαστηρίου, άλλα ούτε και των σύζυγο της που μάταια προσπαθούσε  να την συνετίσει!!! Έτσι ο νεαρός αποφάσισε να καταθέσει νέα μήνυση να συλληφθεί και να πάει αυτόφωρο η κυρία όπου ο εισαγγελέας να ορύσσει τακτική δικάσιμο που θα γίνει στο προσεχές διάστημα.
Παράλληλα δόθηκε το δικαίωμα στον 35χονο κάθε φορά που των ενοχλεί να απαιτεί 500 ευρώ. Όμως από ότι φαίνεται η κυρία τον φυσάει τον παρά και θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο μήπως και ενδώσει ο 35αρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου