Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Τα ανδρικά λάθη που οδηγούν τις γυναίκες σε… άλλο κρεβάτι!!!






cheating-wife


Γιατί γίνεται άπιστη; Οι κύριοι λόγοι σύμφωνα νέα δημοσκόπηση: η ρουτίνα αλλά και η ...




αγένεια των συντρόφων τους!


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις απαντήσεις 4.000 γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους σε δημοσκόπησης της ιστοσελίδας Victoria Milan, τα σημαντικότερα ανδρικά λάθη είναι τα εξής:


Αγένεια: βασικό…φάουλ των ανδρών η αγένεια. Όπως απάντησαν οι γυναίκες απεχθάνονται τους άνδρες που είναι αγενείς και για παράδειγμα τραβούν τα σκεπάσματα μετά το σeξ. Όπως ανέφεραν νιώθουν παραμελημένες και πως οι άνδρες δεν κάνουν καμία προσπάθεια.


Ναρκισσισμός: Αρκετές γυναίκες, δήλωσαν πως οι άνδρες που εστιάζουν μόνο στις δικές τους ανάγκες χωρίς να δίνουν σημασία στη σύντροφό τους τις προκαλούν να μην μείνουν πιστές.


Βρωμοκουβέντες: αρκετές είναι και οι γυναίκες που απάντησαν ότι δεν τους αρέσουν οι βρωμοκουβέντες την ώρα του σeξ, καθώς τις κάνουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ταινία πορνό και όχι στην πραγματική ζωή.


Έλλειψη φαντασίας και αυθορμητισμού: η ρουτίνα στο σeξ και στην ζωή καταστρέφει τη σχέση και οδηγεί τη γυναίκα….αλλού. Επίσης η έλλειψη αυθορμητισμού και η δύναμη των στερεοτύπων που διέπουν τη διαδικασία του σeξ πολλές φορές το περιορίζουν. Ο άντρας θέλοντας να έχει συχνά το πάνω χέρι, επιτελώντας τον παραδοσιακό ρόλο του αρσενικού δεν μπορεί να διαχειριστεί την σeξουαλική φαντασία ή τις ορέξεις της γυναίκας, κάτι που κάνει το σeξ ρουτίνα…


Σύντομα προκαταρκτικά: σημαντικότατο λάθος των ανδρών. Οι γυναίκες εκνευρίζονται και ξενερώνουν όταν οι άνδρες αγνοούν τα προκαταρκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου