Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του Σ. Θεοδωράκη μετά το χειρουργείοΤι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του Σ. Θεοδωράκη μετά το χειρουργείοΣε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε υποβλήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης και η κατάσταση της υγείας του εξελίσεται ομαλά.
Σύμφωνα με σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν, η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χειρουργός-Ουρολόγος, Βασίλης Πουλάκης, και η έκβασή της χαρακτηρίζεται πολύ καλή. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προβλέπεται να νοσηλευθεί για 2-3 ημέρες και να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia, το πρόβλημα στον προστάτη ήταν εντοπισμένο και σε πρώιμα στάδια και ως εκ τούτου η ανάρρωση αναμένεται να είναι πλήρης και χωρίς άλλες περιπέτειες. Η επέμβαση έγινε ρομποτικά και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χειρουργός-Ουρολόγος, Βασίλης Πουλάκης, και η έκβασή της χαρακτηρίζεται πολύ καλή.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προβλέπεται να νοσηλευθεί για 2-3 ημέρες και να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου