Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Άν της πεις αυτά...θα τη ρίξεις στο κρεβάτι. Οι γυναίκες είναι μυστήρια πλάσματα!!!Οι γυναίκες είναι μυστήρια πλάσματα. Το ξέρεις πια αυτό καλά. Δε λειτουργούν όπως εσύ. Σε καμία περίπτωση. Οπότε ή θα μάθεις να το χειρίζεσαι το θέμα ή θα τρως πόρτα. Τόσο απλό.

Υπάρχουν μερικές φράσεις και κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν τη συνέχεια που έχεις στο μυαλό σου. Αρκεί να τις προβάρεις και να τις κάνεις σωστά.

Κάνε μια τυχαία παρατήρηση (και καλά) για κάποιο χαρακτηριστικό στο κορμί της. Όχι καφρίλες τύπου "ρε συ έχει κρεμάσει το μπράτσο σου" αλλά κάτι σαν "το ξέρεις ότι η κοιλίτσα σου είναι στρογγυλή σα ροδάκινο". Ή κάτι σαν έχεις μια ελίτσα χαμηλά στην πλάτη σου, η πατούσα σου είναι μαλακή σα ντόνατ, βρε παιδί μου τέτοιου τύπου συνοδευόμενο από χάδι στη συγκεκριμένη περιοχή.
Γιατί δουλεύει; Γιατί σημαίνει ότι έχεις χαρτογραφήσει πλήρως το σώμα της, έχεις βρει κάτι τρομερά χαριτωμένο πάνω της και της δίνεις τρομερή σημασία.

Γυρνάει από τη δουλειά και σε βρίσκει στον καναπέ χωμένο στον υπολογιστή. Θα την πιάσουν τα νεύρα της. Νόμος! Δοκίμασε όταν μπει να σηκωθείς από τον καναπέ να πας κοντά της και να της πεις "πωωωω φαίνεσαι πολύ κουρασμένη, κάνε ένα ντουζάκι και έλα να σου τρίψω την πλάτη να ισιώσεις". Σου εγγυώμαστε ότι αφού τα κάνεις αυτά θα ισιώσεις κι εσύ.
Γιατί δουλεύεi; Γιατί δείχνει ότι νοιάζεσαι, γιατί επιτέλους αναγνωρίζεις την κούρασή της και γιατί όλοι θέλουν κανάκεμα μια φορά στο τόσο.

Κάθεστε στον καναπέ. Αντί να κοιτάς την τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή ή το κινητό σου, πες τη μαγική ατάκα: Θέλω τη γνώμη σου για κάτι που συνέβη σήμερα στη δουλειά. Προϋπόθεση να έχεις βρει κάτι που όντως να αξίζει ως θέμα συζήτησης.
Γιατί πιάνει; Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν να συζητάνε τα πάντα. Το ότι επιλέγεις αυτές για να συζητήσεις κάτι που σε απασχολεί σου δίνει έξτρα πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου