Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Παγκόσμια πρωταθλήτρια σε οίκο ανοχής λόγω… κρίσης!


Παγκόσμια πρωταθλήτρια σε οίκο ανοχής λόγω… κρίσης!

Σε οίκο ανοχής κατέληξε να εργάζεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια γυμναστικής Φλορίκα Λεονίντα, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια της γυμναστικής, με διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, και από τη δοκό ισορροπίας και τα άλματα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έβγαλε το κορμάκι και φόρεσε τις γόβες και τα προκλητικά ρούχα που θα της εξασφαλίσουν περισσότερους πελάτες.

Η 27χρονη ως αθλήτρια, είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ είχε κερδίσει τέσσερα μετάλλια ως Νεάνιδα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει για το μέλλον της, γύρισε την πλάτη της στον αθλητισμό και την καριέρα στην προπονητική, που θα της έδιναν μερικές εκατοντάδες ευρώ το μήνα και αντί αυτού στράφηκε στο αρχαιότερο επάγγελμα. Πλέον, κερδίζει μίνιμουμ 1.000 ευρώ τη βραδιά.

Ξεκίνησε τη δεύτερη… καριέρα της από τη Γερμανία, αλλά σύντομα έφυγε για την Αυστρία. Και εκεί, όμως, την ανακάλυψαν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, οπότε άλλαξε το όνομά της στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, προκειμένου να μην την αναγνωρίζουν οι πελάτες.

«Πρέπει να βγάλω τα προς το ζην», είπε σε φίλο της, σύμφωνα με την Daily Mail, εξηγώντας την απόφασή της, ενώ τα μισά χρήματα από αυτά που κερδίζει, τα στέλνει στην οικογένειά της στη Ρουμανία.

 
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/06/blog-post_8413.html#sthash.sILhTyvK.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου