Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Τι θέλουν οι άνδρες για να μην αυτοϊκανοποιούνται!
Κατά την διάρκεια δεκαετούς έρευνας που πραγματοποίησε με την συμμετοχή περισσοτέρων από 2.000 αντρών όλων των ηλικιών ο Γάλλος ψυχίατρος και ανθρωπολόγος Φιλίπ Μπρενό, ''έβγαλε στη φόρα όλα τα άπλυτα'' των ανδρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το 16% αναφέρθηκε στην πρώτη του ερωτική επαφή με μεγάλη ευαισθησία και συναισθηματισμό χαρακτηρίζοντας την ως μια στιγμή αξέχαστη, μαγευτική, έντονη.

συνηθισμένα πράγματα

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια όμως οι συμμετέχοντες μίλησαν και για ένα θέμα ταμπού την αυτοϊκανοποίηση.
Ένα ποσοστό που άγγιζε  το 87% δήλωσε ότι η συγκεκριμένη... πρακτική είναι κομμάτι της ζωής τους.

Μάλιστα, το 11% παραδέχτηκε ότι το κάνει κάθε μέρα και το 40% κρυφά από τη σύντροφό του.
Όσο για το χώρο που επιλέγουν για να ασχοληθούν με τον εαυτό τους, το 60% των ερωτηθέντων ανέφεραν το κρεβάτι, ενώ ένα εξίσου εντυπωσιακό ποσοστό δήλωσε ότι αρέσκεται να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στον υπολογιστή!

αλλά λένε άλλα θέλουν 

Στην ερώτηση «είστε ικανοποιημένοι από τη συχνότητα με την οποία κάνετε σεξ;» το 63% απάντησε «όχι». Το συμπέρασμα είναι ότι δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι από τον αριθμό των ερωτικών τους επαφών, είτε κάνουν σεξ μία φορά κάθε μήνα είτε δύο φορές την ημέρα.

Όταν ρωτήθηκαν ποια θεωρούν ως «επιτυχημένη ερωτική επαφή», το 60% δεν ανέφερε ούτε τις στάσεις ούτε τη διάρκεια ή τις φαντασιώσεις, αλλά μίλησε για «στιγμές οικειότητας, τις οποίες μοιράστηκε με ένα άλλο άτομο». 

Μάλιστα το 31% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι δεν είχαν οργασμό κάθε φορά που εκσπερμάτιζαν.

ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος τους

Παρόλα αυτά ένα ποσοστό που άγγιζε το 56% απάντησε ότι μπαίνει στη διαδικασία των προκαταρκτικών για χάρη της συντρόφου του ενώ το 57% δήλωσε ότι φοβάται μήπως απογοητεύσει σεξουαλικά την παρτενέρ του. 

Το 60% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι δεν τους ενδιαφέρει αν η γυναίκα που έχουν δίπλα τους γερνάει και το 40% ότι δεν τους πειράζουν τα επιπλέον κιλά που μπορεί να έχει η σύντροφός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου