Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ
Διαβάζουμε για της επιτυχίες των τελωνιακών στο τελωνείο των κήπων, και ειλικρινά τους βγάζουμε το καπέλο γιατί η συνθήκες δουλειάς τους είναι απαράδεχτες.
Τα τελευταία περίπου 40 χρόνια  λόγω δουλειάς  ταξιδεύω  πολύ ταχτικά, και καμιά φορά, σε εκείνες της εγκαταστάσεις  που είναι το τελωνείο και με της καιρικές συνθήκες που πολύ ταχτικά επικρατούν σε εκείνο το σημείο είναι πράγματι να τους λυπάσαι. Ιδιαίτερα στην εποχή των κουνουπιών;;;; άστα να πάνε!!!! Λόγω ποταμού σε εκείνο το σημείο τα κουνούπια είναι σαν χελιδόνια!!!!.
Πράγματι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, έχουν εντοπίσει παρανομίες και παρανομίες και ειδικά στα ναρκωτικά;; έχουν πιάσει τόνους και τόνους!! Μου έλεγε παλιότερα ένας υπάλληλος πως από τα ναρκωτικά που πιάνουν και η αξία τους είναι δις ευρώ κάθε χρόνο, δικαιούνται κάτι  σαν μπόνους, τα όποια βέβαια πάντα έχουν να τα περνούν!!!!
Τώρα, πέρα από τα λαθραία, την μάστιγα των ναρκωτικών, που είναι παρά πολύ σοβαρό θέμα, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα κάτι πολύ σοβαρό  που προέκυψε λόγω κρίσεις. Το χρυσό σε κοσμήματα, που φεύγει λαθραία έξω προς Τουρκία μεριά (όπως διαβάζουμε πολύ ταχτικά) και επιστρέφει σε ράβδους  χρυσού, η πολλές μα παρά πολλές φορές σε πακέτα με  χιλιάδες ευρώ.
Εγώ θα τους συνιστούσα να κάνουν μια πιο εμπεριστατωμένη  έρευνα ειδικά σε επαγγελματίες που διακινούν το χρυσό της χώρα μας,  η όποια με αυτό τον τρόπο φτωχαίνει ακόμα πιο πολύ και πιο γρήγορα!!!
Σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας απλά τους συγχαίρω για το ζήλο και της επιτυχίες τους και τους εύχομαι πάντα επιτυχίες!!!
Και ας έχουν να περνούν ακόμα από την πολιτεία τα «μπόνους» από τα ναρκωτικά!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου