Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγαν μαζί από την ζωή ο Αντώνης και η Έφη! Συγκλονίζει η ιστορία των δύο παιδιών που βρήκαν ΤΡΑΓΙΚΟ φινάλεΘΡΗΝΟΣ: Έφυγαν μαζί από την ζωή ο Αντώνης και η Έφη! Συγκλονίζει η ιστορία των δύο παιδιών που βρήκαν ΤΡΑΓΙΚΟ φινάλε
Εκείνος αγωνιστής της ζωής. Αθλητής αλλά και άνθρωπος του μεροκάματου. Εκείνη φοιτήτρια από τον Πειραιά. Η επιστροφή τους από διασκέδαση κατέληξε σε τραγωδία. Θρηνεί η Πάτρα για τον θάνατο του 23χρονου Αντώνη Μαγδάκη, ποδοσφαιριστή της ΑΕ Πάτραι και εργαζόμενου στο ψητοπωλείο Αρης στην Οβρυά.
Στη μηχανή του επέβαινε και η 24χρονη φίλη του Ευστρατία Κονταρά από τον Πειραιά. Σπούδαζε στην Πάτρα. Ολα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. ΙΧ αυτοκίνητο που εκινείτο επί της οδού Αυστραλίας 65 με κατεύθυνση το Ρίο από την Πάτρα, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Χτύπησε τη μηχανή και ο θάνατος και των δύο παιδιών ήταν σχεδόν ακαριαίος.
Οσοι γνώριζαν τον Αντώνη μιλούν για ένα νέο που προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει την οικογένειά του. Τις ώρες εκτός εστιατορίου τις μοιραζόταν με την αγαπημένη του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου