Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Αν θες να χωρίσεις έναν άντρα μόνο έτσι ΔΕΝ θα τον πληγώσεις!!


Αποτέλεσμα εικόνας για χωρισμενες καρδιεςΜάλλον η σχέση σου έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Δεν περνάς πλέον καλά, και δεν βλέπεις κάποιον τρόπο για να φτιάξουν τα πράγματα. Το πήρες, λοιπόν, απόφαση να του πεις να χωρίσετε. Πώς θα το κάνεις, όμως, χωρίς να τον πληγώσεις; Πώς θα κλείσεις αυτόν τον κύκλο σίγουρη ότι θα απομακρυνθείτε και οι δύο όσο πιο αλώβητοι γίνεται;
1. Μην τον αποφεύγεις πριν τον χωρισμό 
Είναι μεγάλο λάθος να αποστασιοποιείσαι φτιάχνοντας δικαιολογίες, ώστε απλά να του πετάξεις την βόμβα σε ανύποπτο χρόνο, μόλις νιώσεις έτοιμη. Ο σύντροφός σου πρέπει να ξέρει τι συμβαίνει, κι έχει δικαίωμα να γνωρίζει τα αισθήματά σου. Μην τον αγνοείς όταν σε παίρνει τηλέφωνο ή όταν θέλει να σε δει, θα κάνεις την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.
2. Μην ξεχνάς γιατί το κάνεις 
Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι σπάνιο να προσπαθείς να κρατηθείς από το παραμικρό θετικό στοιχείο. Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά όταν μια σχέση δεν δουλεύει, η λήξη της είναι αναγκαία για να μπορέσεις να συνεχίσεις την ζωή σου. Όταν, λοιπόν, αποφασίσεις πως ήρθε η ώρα να το λήξεις, φρόντισε να σκέφτεσαι όλα αυτά που σε οδήγησαν εδώ.
3. Διάλεξε σωστά τον χώρο 
Φρόντισε να βρεθείτε σε ένα ήσυχο μέρος, που να μπορείτε να μιλήσετε, αλλά και να μην κινδυνεύετε να προκαλέσετε ολόκληρο σκηνικό. Αν σκεφτόσουν να το κάνεις από το τηλέφωνο, το μόνο που έχουμε να σου πούμε είναι ένα μεγάλο όχι. Πρέπει να χειριστείς τον χωρισμό ώριμα.
4. Μην αρχίσεις να κατηγορείς 
Ο χωρισμός μπορεί να είναι από κοινού απόφαση, ή απόφαση του ενός, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν έρθει η ώρα να μιλήσετε πρέπει να αρχίσεις να τον κατηγορείς για όλα του τα λάθη. Μπορείς να είσαι ειλικρινής, χωρίς να γίνεσαι επικριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου