Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «Σ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» Γυφτομπαρόκ εκτέλεση
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Νο 4

Κάθεσαι σε μια καφετερία στην πλατεία να ηρεμήσεις, να χαζέψεις να διαβάσεις, να απολαύσεις τον καφέ σου.
Αμ δε που θα τα κάνεις όλα αυτά!!! Σε αφήνουν;;;
Πρώτοι έρχονται οι τσιγγάνοι  εκ Βουλγαρίας με τα κλαπατσίμπαλα τους και σου παίζουν το «σ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» παραποιημένο και σε δικιά τους Γυφτομπαρόκ εκτέλεση. Είσαι υποχρεωμένος να το ακούσεις μέχρι το τέλος και μετά γυρνάει το τουμπερλέκι «ανάποδα» και αν δεν τους δόσεις λένε μεταξύ τους (πολύ γύφτος αυτός)…
Μετά έρχεται ένας άλως ντόπιος τσιγγάνος  με γυαλιά ηλίου όλα «πανάκριβες» μάρκες άλλα,,, (για σένα μόνο 30 ευρώ)!!! Και βέβαια πάντα με 5 ευρώ αν θες τα παίρνεις. Και αν δεν πάρεις όμως δεν σε λέει γύφτο φεύγει χαμογελώντας.
Μετά έρχεται ο μαύρος με CD με ρολόγια με βραχιόλια και χίλια δυο άλλα μπιχλιμπίδια που όσα δεν έχει αυτός τα φέρνει ο δεύτερος ο τρίτος ο δέκατος και τελειωμό δεν έχουν…Αμέσως μετά οι Κινέζοι, και μετά αρχίζουν οι ζητιάνοι (ντώσε κάτι καλέ τίο πεινάω) και πάει λέγοντας. Έχεις προγραμματίσει να πας στο σπίτι στης δυο η ώρα  για φαί άλλα φεύγεις στης μια γιατί σε έχουν πρήξει όλοι αυτοί.

Για να πω όμως την αλήθεια πιο πολύ παρεξηγώ τους επαγγελματίες που έχουν τής καφετερίες και τους επιτρέπουν όλους αυτούς να ενοχλούν τους πελάτες τους, και λιγότερο τους πλανόδιους. Θα μπορούσανε να προστατέψουν με ένα τρόπο τους πελάτες τους και να μην τραβάνε τα πάνδεινα μέχρι να πιουν έναν καφέ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου