Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης
   

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Δ/νση: Δημοκρατίας 1, ΤΚ  691 00, Κομοτηνή
Τηλέφωνο: 2531350130
WEB: www.perodopis.eu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
« Επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από την έντονη χαλαζόπτωση»

Την Αμβροσία επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος της ζημιάς που έπληξε τις καλλιέργειες η χαλαζόπτωση της Κυριακής στις περιοχές της Αμβροσίας, του Σώστη, του Λινού και του Πολυάνθου.
Κατόπιν αυτοψίας με τους  αρμόδιους, την μεγαλύτερη ζημιά υπέστησαν οι καλλιέργειες βάμβακος, καλαμποκιού και ηλίανθου. Παρόντες ήταν επίσης ο Τμηματάρχης εκτιμήσεων και αναπληρώσεων του ΕΛΓΑ και αναπληρωτής προϊστάμενος κ. Δημήτρης Πανταζης, ο επόπτης του ΕΛΓΑ Βασίλης Πλουμίδης και ο πρόεδρος του οικισμού Αμβροσίας κ. Κώστας Καραγιοβάνης, που έκαναν επί τόπου καταγραφή των ζημιών, εξηγώντας πως όσοι επλήγησαν καλούνται να κάνουν άμεσα δηλώσεις στους οικείους δήμους ενώ θα γίνει καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ το προσεχές διάστημα.
Ο κ. Τσαλικίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την άμεση ανταπόκριση του ενώ εξέφρασαν την ανάγκη για την εξεύρεση λύσης, καθώς η ζημιά που υπέστησαν οι καλλιέργειες τους είναι μεγάλη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης                                                                                                                    Νικόλαος  Τσαλικίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου