Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

«Αυτός δεν είναι άνθρωπος, είναι δέντρο» -Χαμός στα social media με τον όμορφο γυμναστή… γίγαντα! [εικόνες]«Αυτός δεν είναι άνθρωπος, είναι δέντρο» είναι τα πρώτα λόγια που σκέφτηκαν όσοι χρήστες του διαδικτύου είδαν αυτόν τον personal trainer στο Twitter.
Ο 31χρονος Ντάνι Τζονς από την Καλιφόρνια έχει γίνει viral στα social media λόγω του πολύ γυμνασμένου κορμιού του, αλλά και του ύψους του (πάνω από δύο μέτρα) με αποτέλεσμα να πιάνει περισσότερο όγκο από έναν άλλο εξίσου καλογυμνασμένο άνδρα, μιας και ζυγίζει περίπου 125 κιλά.
Συγκεκριμένα, ο γυμναστής έγινε γνωστός από μία γυναίκα, η οποία μόλις είδε πόσο ογκώδης είναι από το Twitter, αναδημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του, γράφοντας «Αυτός δεν είναι άνθρωπος, είναι δέντρο». Γρήγορα άρχισαν και άλλοι χρήστες να αναδημοσιεύουν και να τον ακολουθούν στον λογαριασμό του Instagram, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο γνωστός.
Ο ίδιος μιλώντας στη Daily Mail είπε: «Τις τελευταίες 24 ώρες επικρατεί μία φρενίτιδα. Πήγα για ύπνο το βράδυ και την επόμενη μέρα ξύπνησα και είδα ότι με είχαν ακολουθήσει 8.000 άτομα στο Instagram. Πίστεψα ότι απλά είχε κολλήσει το σύστημα.
Είχα ήδη πολλούς followers. Δεν είχα ιδέα από πού προήλθαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι».
«Μετά άρχισα να λαμβάνω εκατοντάδες σχόλια. Ήμουν τόσο μπερδεμένος. Τελικά κάποιος με ενημέρωσε ότι με είχαν αναφέρει σε ένα άρθρο στο Buzzfeed. Ο άνθρωπος δέντρο είχε μόλις γεννηθεί. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και αστείο να βλέπεις όλα αυτά τα memes, τα άρθρα και τα σχόλια που εμφανίζονται»
Ο Ντάνι τώρα προσπαθεί να προωθήσει την δουλειά του μέσω των social media, ενώ εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες για το πως ήταν πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικα με την γυμναστική. Ο 31χρονος αναφέρει σε μία φωτογραφία του πως στο παρελθόν ένιωθε συνέχεια πεινασμένος, έτρωγε όλη την ώρα και παρ΄όλο που μετά το φαγητό, ένιωθε χορτασμένος, εν τέλει δεν ήταν χαρούμενος με τον ευατό του. Έτσι μετά από πάρα πολλές ώρες γυμναστικής σχεδόν κάθε μερα και με συγκεκριμένη δίαιτας, ο ίδιος άλλαξε εντελώς το σώμα του και παρ΄όλο που έχασε μόνο 30 κιλά, έγινε ουσιαστικά άλλος άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου