Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Tρόμος στην επιστημονική κοινότητα


Πανικός επικρατεί στη γείτονα χώρα, μετά τον σεισμό των 6,1 ρίχτερ στη Μυτιλήνη, καθώς υπάρχουν οι υποψίες ότι η σεισμική δόνηση μόνο σαν φυσικό φαινόμενο δεν θα μπορούσε να ερμηνευτεί.
Ήδη, ο δήμαρχος της Άγκυρας Melih Gökçek, με μια ανάρτηση του στο twiiter επισήμανε ότι μπορεί να πρόκειται για έναν «τεχνητό σεισμό» πυροδοτήθηκε από ξένες δυνάμεις.
Τι εννοούσε ο Gökçek; Ότι η σεισμική δόνηση προκλήθηκε από το αμερικανικού  συστήματος Haarp, το οποίο προκαλεί σεισμούς. Ήδη, εδώ και αρκετό καιρό στην Τουρκία υπάρχουν οι δηλώσεις ότι στο σχέδιο των δυτικών δυνάμεων είναι η πρόκληση τεχνικών σεισμών, με στόχο, όπως θεωρούν οι Τούρκοι, να πληγεί η χώρα. Μάλιστα, όπως εκτιμάται από τους Τούρκους, οι «ξένες δυνάμεις» έχουν στοχοποίησει την ευρύτερη περιοχή της Μαρμαρίδας και της Κωνσταντινούπολης.
Όπως είναι φυσικό, ο σημερινός ισχυρός σεισμός στη θάλασσα του Αιγαίου, που έγινε αισθητός και στην απέναντι πλευρά, έχει πανικοβάλει τους Τούρκους και φοβούνται μήπως ενεργοποιηθούν ρήγματα στην Κωνσταντινούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου