Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης στις εγκαταστάσεις του αγωγού TAP»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Δ/νση: Δημοκρατίας 1, ΤΚ  691 00, Κομοτηνή
Τηλέφωνο: 2531350130
WEB: www.perodopis.eu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης στις εγκαταστάσεις του αγωγού TAP»

Τις εγκαταστάσεις του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) στην ΒΙ.ΠΕ Ροδόπης  επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης 31 Μαϊου ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Τσαλικίδης με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ Αχμέτ Ιμπράμ, την προϊσταμένη Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Χατζοπούλου και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων ΠΕ Ροδόπης κ. Δερνεκτσή.
Ο κ.Τσαλικίδης και οι συνεργάτες του, αφού περιηγήθηκαν στη ζώνη εργασίας, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τις υψηλών προδιαγραφών συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του έργου ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε εποπτεία των τεχνικών σημείων που χρήζουν προσοχής.
Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΤΑΡ για θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και για τρόπους συνεργασίας, προκειμένου η κοινοπραξία να συμβάλλει σε έργα που θα αναδείξουν τους δρόμους, τις υποδομές και την περιοχή μας συνολικά.
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν σε νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου οι εξελίξεις στην κατασκευή του αγωγού και η συνεργασία για την επίλυση τεχνικών ή άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα του αγροτικού πληθυσμού της Ροδόπης.Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

                                                                                                                    Νικόλαος  Τσαλικίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου