Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Στη σειρά οι λαθρομετανάστες όχι για ένα πιάτο φαΐ …αλλά για να «Πηδήξουν» ! (video)Τι έχουμε να δούμε τελικά και τι θα ακούσουμε  δεν λέγεται ! Σύμφωνα με πληροφορίες στη σειρά μπαίνουν οι λαθρομετανάστες όχι για ένα πιάτο φαΐ ή για ένα κομμάτι ψωμί ..Αλλά για πηδήξουν!
201302082021014655
Ενίοτε δημιουργούνται και πολλά προβλήματα αφού  σε Οίκο ανοχής του νησιού ξεπάτωσαν την κυρά του σπιτιού με αποτέλεσμα η κυρά να κατεβάσει τα πόδια …Συγγνώμη τα ρολά του (καταστήματος)
Αφού τελικά δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με τους δεκάδες θερμόαιμους λαθρομετανάστες που «εισέβαλαν» στο εσωτερικό του Οίκου  της, πανικόβλητη αναγκάστηκε  να ζητήσει την επέμβαση της αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και τα σώματα !
Πάντως η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στο νησί, που αυξάνονται καθημερινά, έχει δημιουργήσει τεράστια  προβλήματα.
Να σημειώσουμε σύμφωνα με το LesvosPost.com ότι πριν από μερικές ημέρες υπήρξε καταγγελία στο λιμενικό για απόπειρα βιασμού ανήλικης από την Συρία στο λιμάνι Μυτιλήνης χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση για να μην βαρύνει και άλλο το κλίμα.
Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου ενώ η υγειά των κατοίκων της Λέσβου έχει φτάσει στο κόκκινο……
Καθημερινά πάντως  φτάνουν καταγγελίες για σκουπίδια, περιττώματα, καυγάδες μεταξύ μεταναστών από αγανακτισμένους κατοίκους της Λέσβου ακόμα και με φωτογραφίες και βίντεο. Τα οποία από επιλογή λένε οι υπεύθυνοι του LesvosPost.com δεν τα δημοσιεύουμε για να μην τεταθει ακόμα περισσότερο το είδη τεταμένο κλίμα.
Ενδεικτικό είναι το βίντεο που ακολουθεί, από το ίδιο site για  την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου