Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

10 τραγουδίστριες που όταν χορεύουν αναστενάζει η πίστα και όχι μόνο! – Video10
10 τραγουδίστριες που όταν χορεύουν αναστενάζει η πίστα και όχι μόνο! – Video
Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τις Ελληνίδες τραγουδίστριες δεν μπορούμε να πούμε ότι στο εξωτερικό έχουν τα ίδια κριτήρια για τις …σταρ. Στη χώρα μας το “από φωνή …κορμάρα” είναι πιο σοβαρό ατού για να κάνει μία γυναίκα καριέρα την ώρα που μπορεί χιλιάδες κοπέλες να είναι σκάλες ανώτερες.
Λίγο τα κυκλώματα, λίγο το χαμηλό επίπεδο των κουτσομπολίστικων εκπομπών, λίγο και το μεσογειακό ταμπεραμέντο των ανδρών και κυρίως αυτών που κάθονται πρώτο τραπέζι πίστα έχουν κάνει σταρ κάτι νούμερα κατά καιρούς που πρέπει να έχει πιει το Βόσπορο για να τις ακούσεις.
Βάζεις τυχαία ένα βίντεο στο youtube και βλέπεις το νέο βιντεοκλίπ της Rihanna ή της Σακίρα και κάνεις τη σύγκριση με το νέο βιντεοκλίπ της Βέρας Λάμπρου… Φρίκη! Βέβαια δεν λέμε ότι όλες οι δικές μας τραγουδίστριες είναι χάλια, έχουμε και ταλεντάρες, αλλά συνδυαστικά με τέτοιες χορευτικές ικανότητες είναι ελάχιστες πως να το κάνουμε.
Δείτε το βιντεάκι και πείτε μας τη γνώμη σας. Η σειρά βέβαια μπορεί να μην σας ικανοποιήσει αλλά σίγουρα και τις 10 τις έχουμε θαυμάσει όλοι. Εμείς πάντως θα βάζαμε τη Σακίρα Νο 1 χαλαρά με τη Λόπεζ δεύτερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου