Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Δείτε τις φωτογραφίες – Αυτός είναι ο 29χρονος βιαστής των ασανσέρ στον Πειραιά


Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:
ΚΑΣΤΡΙΤΗ Χρήστο του Νικολάου και της Ξανθούλας, γεννηθέντα στις 4-12-1988 στο Χολαργό.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων θυμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις, σχετικά με τη δράση του 29χρονου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ! Όταν συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία προχώρησαν στην σύλληψή του.
“Έχω βιάσει πάνω από 50 γυναίκες”
“Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα. Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες”, ανάφερε στην προανακριτική απολογία του, ο 29χρονος. “Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία”, προσέθεσε.
Ο δικηγόρος του ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον καταθέσεις 5 κοριτσιών που τον “καίνε”.
Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πως τους έκανε επιθέσεις σε ασανσέρ. Μάλιστα η μια εξ αυτών ήταν ανήλικη, και ανέφερε ότι “με φίλησε με τη βία”. Ο Ανακριτής αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του βιαστή μέχρι να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη τις επόμενες μέρες.
Πως “στρίμωχνε” τα θύματά του
Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.
Παράλληλα, στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των πράξεών του, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε, επίσης, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου