Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

5+1 «κόλπα» για να κάνετε τον καλό σας να... παρακαλάει να κάνετε σεξ!


 
Λίγο πολύ όλες οι γυναίκες γνωρίζουν τί πρέπει να κάνουν σ’ έναν άντρα για να ενδώσει στην επιθυμία τους για sex. Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, να ποια είναι τα έξι κορυφαία κόλπα που θα τον κάνουν να θέλει το σεξ μαζί σου εδώ και τώρα!
1. Φρόντισε την εικόνα σου: Μην ξεχνάς ότι οι άντρες είναι οπτικοί τύποι και αρκεί μια sexy παρουσία για να πιάσει κόκκινο η λίμπιντό τους. Αν, λοιπόν, σκοπεύεις να τον ρίξεις στο κρεβάτι απόψε φρόντισε να βγάλεις από τη ντουλάπα ότι πιο σέξι έχεις σε ρούχα, να ντυθείς με το ανάλογο στιλ και να πάρεις το κατάλληλο ύφος…
2. Μίλα του βρώμικα: Μην περιμένεις να φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα, ούτε καν στο σπίτι. Ξεκίνα να του ψιθυρίζεις όλα τα «λογάκια» εκείνα που θα του ξυπνήσουν τις αισθήσεις του πολύ πριν καν ανταλλάξετε ένα φιλί…
3. Φίλησε τον στα κατάλληλα σημεία: Φίλα τον με πάθος πριν ακόμα εκείνος προλάβει να κάνει την πρώτη κίνηση. Μην μείνεις όμως στο στόμα, υπάρχουν και άλλα σημεία όπως ο λαιμός, τα αυτιά, το στήθος και ακόμα παρακάτω που χρειάζονται…κατάλληλη φροντίδα!
4. Κάν’ του μασάζ: Ξεκίνα από το σβέρκο του, πίσω από το κεφάλι, και σταδιακά μπορείς να επεκταθείς και σε άλλα σημεία του σώματός του. Μπορείς να κάνεις το αισθησιακό μασαζάκι ενώ παράλληλα τον φιλάς.
5. Βάλε το χέρι σου εκεί που πρέπει… Το μασάζ μπορεί να περιλαμβάνει και την περιοχή εκεί κάτω που και ευαίσθητη στα ερωτικά καλέσματα είναι και ανταποκρίνεται… άμεσα!
6. Κάν’ του στοματικό: Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου