Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ!!! ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


Και ναι, ξαφνικά στο κέντρο της Κομοτηνής και επί της οδού Σοφίας Βέμπο έγινε θαύμα.!!! Εθεάθη  τροχονόμος με σφυρίχτρα μπλοκ και μολύβι να σφυρίζει και στο τέλος να γράφει και να βεβαιώνει παράβαση σε αρκετούς παραβάτες μιας και σε εκείνο το σημείο μπορούν να παρκάρουν πχ 20 ΙΧ αλλά ως συνήθως έχει πάντα πάνω από 50. Πράγματι το όργανο έκανε πολλές προσπάθειες σφυρίζοντας αλλά ποιος δίνει σημασία πλέον. Και ποιος φαντάσθηκε ότι όντως το σφύριγμα είναι από τροχονόμο μιας και έχουμε ξεχάσει τελείως τον ήχο της σφυρίχτρας.
Μα θα μου πείτε γιατί τα έχεις με την τροχαία;
Όχι όχι σε καμιά περίπτωση δεν τα έχω μαζί τους, τα έχω με της αποφάσεις της πολιτείας να αποψίλωση τελείως την ασφάλεια τον πολιτών και να χρησιμοποιεί την οποία αστυνομικοί δύναμη απόμεινε στη φύλαξη τον λαθρομεταναστών και όχι στη φύλαξη του έλληνα φορολογούμενο πολίτη.

Επιτέλους ας αλλάξουν λίγο ταχτική και ας δούνε το φόβο που είναι ζωγραφισμένος πλέον στα μάτια των ελλήνων μη νιώθοντας καμιά ασφάλεια, τρομάζοντας στην ιδέα ότι ανά πάσα στιγμή είναι έρμαιο στης ορέξεις του κάθε μικρού η μεγάλου εγκληματία   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου