Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.. Από λόγια; πολλά!!!! Από έργα; άστα να πάνε, δεν κουνιέται φύλο!!!Όλοι η υπεύθυνοι κατά διαστήματα μιλάνε και κόφτονται (δήθεν)  για τουρισμό στην περιοχή μας!
Άλλα μόνο μιλάνε! και νομίζουν ότι πλέων κάποιος τους πιστεύει
Από λόγια; πολλά!!!! Από έργα; άστα να πάνε, δεν κουνιέται φύλο!!!
Εδώ και 45 χρόνια το τοπίο παραμένει το ίδιο
Κομοτηνή διασταύρωση φανάρι έχουμε ένα δρόμο υποφερτό μπορώ να πω!!!
Διασταύρωση φανάρι μέχρι το χωριό;
Ένας  κατσικόδρομος και δεν συγκινείτε κανείς…
Περάσανε δήμαρχοι και δήμαρχοι, νομάρχες και νομάρχες, περιφερειάρχες και περιφερειάρχες, βουλευτές και βουλευτές  υπουργοί και υπουργοί!!!
Όλοι λίγο πολύ πήγανε μια βόλτα μέχρι το φανάρι και σίγουρα όλοι διαπιστώσανε ότι αυτό το πράγμα που λέγετε δρόμος για τον πιο προσφιλή τουριστικό προορισμό του νομού μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια «πατέκα»
Πως θέλετε αγαπητοί υπεύθυνοι να αναπτύξουμε τουρισμό με αυτές της υποδομές είναι δυνατών;
Δεν σας ενδιαφέρει το θέμα καθόλου;
Χρόνια και χρόνια είστε κάτω από το μισθό (Ναι δεν λέω εκλεγμένοι) δεν θα έπρεπε να σας διακρίνει και ένα τουλάχιστον έργο το χρόνο μικρό η μεγάλο να έχετε να λέτε;
Αν κάποια φορά καθίσετε και σκεφτείτε (όλοι σας) τι έχετε εξαγγείλει και τη έχετε κάνει, σίγουρα αν μη τι άλλο θα ν τραπείτε τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί τους ψηφοφόρους  σας σίγουρα τους έχετε γραμμένους όμως να δείτε (που νομίζω το είδατε) που σας έχουν εκείνη ΟΛΟΥΣ...  γραμμένους 
Και μην νομίζετε ότι τελειώσατε μαζί τους τώρα μόλις αρχίσατε έχει και συνέχεια!!!
Κάποτε ένας πονηρός δήμαρχος  είπε ότι δεν μπορεί να χαραχτεί νέος δρόμος λόγο συνθήκης RAMSAR  σύμφωνη, όμως πια συνθήκη RAMSAR απαγορεύει βελτίωση πάνω στον Ίδη υπάρχοντα δρόμο; Μα καμιά... εντελώς καμιά!!!
Έτσι για να έχουμε και το νου μας δηλαδή !!!!
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΥΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου