Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΓνωστός επαγγελματίας και «φτιαγμένος» οικονομικά αφού είδε ότι  ακρίβυνε πάρα πολύ το νερό σκέφτηκε να χτυπήσει μια τουλούμπα για να μετρίαση το έξοδο του νερού και να ποτίζει τα δεντράκια και τα ζαρζαβατικά του τζάμπα.
Πάει λοιπόν σε ένα χωριό που είναι δίπλα στην Κομοτηνή  βρίσκει έναν γνωστό  εμπειροτέχνη που χτυπάει τουλούμπες και συμφωνούν στην τιμή.
Τα τελευταία χρόνια ο πονηρός  τουλουμπατζής «μουσουλμάνος» πληρώνετε με χρυσές λίρες. 
Πέντε λίρες και τα έξοδα δικά του και έτσι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η κρίση και το κόστος. Πέντε λίρες έπαιρνε 5 λίρες παίρνει άσχετου τιμής της λίρας και όποιος θέλει!!!
Βέβαια όπως λέει η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη ότι θα βρει νερό θα το βγάλει και μετά θα πληρωθεί.
Αν αποτύχει δεν θέλει τίποτα δεν πληρώνετε.
Πάντα  όμως έχει μαζί του έναν άλλο εμπειροτέχνη που με δυο κληματόβεργες «από μια στο κάθε χέρια» δείχνει στον τουλουμπατζή που ακριβός έχει νερό, και που ακριβός θα χτυπήσει.
Έτσι έγινε και στην προκείμενοι περίπτωση.
Αφού του έδηξε το ακριβές σημείο πίρε το κάτι της του και έφυγε, αφήνοντας πίσω του τον μάστορα με τον γνωστό επαγγελματία, και άμεσος ο μάστορας έπιασε δουλειά και άρχισε να τρυπάει για να φτάσει στο νερό για να το βγάλει…..
Δεν πρόλαβε να πάει ούτε ένα μέτρο και ξαφνικά ακούει έναν παράξενο θόρυβο νομίζοντας πως κάτι έπαθε το εργαλείο που τρυπάει βάζει το χέρι του και αντί για αμμοχάλικο βγάζει μια χούφτα λίρες χρυσές Αγγλίας  κοπής 1932.
Ο πονηρός άμεσος πάει να της βάλει στην τσέπη του σιωπηλά άλλα ο επαγγελματίας τον αρπάζει από το γιακά!!!!!!
Καταλάβανε ότι δεν είναι ώρα για τσακωμούς και αρχίσανε με τα χέρια σιγά σιγά να σκάβουν και τότε καταλάβανε ότι έχουν πέσει σε ένα καζάνι μπακιρένιο με χρυσές λίρες που φτάνανε και περισσεύανε όχι μόνο για τους δυο άλλα για άλλους 22
Ήταν τόσες πολλές και τόσο βαριές που προσπαθούσανε να βρούνε τρόπο να της μεταφέρουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα
Και ξαφνικά εμφανίζετε ο άνθρωπος με της κληματόβεργες βλέπει όλο το σκηνικό και ο παμπόνηρος βγάζει το κινητό και είναι «δήθεν» έτυμος να καλέσει την αστυνομία άλλα ο σκοπός του ήταν άλλος.
Και πράγματι τα κατάφερε να γίνει η μοιρασιά στα τρία για να μην μιλήσει και βγάλει «βρόμα» για το γεγονός.
Αυτός είναι και ο άνθρωπος που μου μετέφερε το γεγονός ακριβός οπός συνέβη λέγοντας μου πως πάντα γυρνάει σε τέτοιες περιπτώσεις «πάντα τυχαία» να δη τι γίνεται και αν πέτυχε δήθεν το ακριβές σημείο!!!!!
Και να αυτή τι φορά δεν τον γέλασε το ένστικτο του, τα κατάφερε να γίνει πλούσιος μόνο από το χάρισμα που έχει να δείχνει ακριβός που έχει νερό με της δυο κληματόβεργες!!!
Δεν ξέρω τι κάνουν οι δυο μουσουλμάνοι άλλα παρακολουθώ τον γνωστό επαγγελματία που το παίζει τελείως αδιάφορος και κανένας δεν κατάλαβε ότι κάτι του συνέβη το τελευταίο διάστημα!!!!
Γερός να είναι να τα φάει γιατί των ξέρω καλά και ξέρω ότι ξέρη και να τα τρώει άλλα και να καλοπερνάει…… Χαλάλι του
ΚΩΣΤΑΣ  ΛΙΟΥΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου