Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ροδόπη | Τα δικά μας καπάκια γίνονται ρόδες που μας πάνε μακριά…


Ροδόπη | Τα δικά μας καπάκια γίνονται ρόδες που μας πάνε μακριά…
Μετά από προσπάθεια όλων των μελών, των φίλων των εθελοντών και πάντα σε συνεργασία με το σύλλογο Εβριτών Ροδόπης, αλλά και την αμέριστη βοήθεια από τις «Μαμάδες της Ροδόπης», παραδόθηκε ένα αμαξίδιο στο Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «Περπατώ».
Πρόκειται για ένα ειδικό αμαξίδιο μπάνιου, πτυσσόμενο, με μεταλλικό σκελετό για  χρήση, τόσο σε εσωτερικό, όσο και εξωτερικό χώρο.
Με πάθος, πολλή υπομονή, επιμονή, πλακίτσα, δουλειά και (συνήθως) πολλά γέλια καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία συλλογής καπακιών, χάρις στη δική σας βοήθεια και την άριστη συνεργασία.
 Ευχαριστούμε από καρδιάς:
Πρώτα-πρώτα όλους τους μαθητές του 2ου και 5ου Νηπιαγωγείου, του 4ου, 5ου, 6ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου στην Κομοτηνή, των μειονοτικών σχολείων στην Κομοτηνή, του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών, των Δημοτικών Σχολείων Καβάλας και Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, του 4ουΓυμνασίου και του 3ου Λυκείου Κομοτηνής, του Γυμνασίου και Λυκείου Σαπών αλλά και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα -γονείς, εκπαιδευτικούς, τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ροδόπης, καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Διαπολιτισμικού Σχολείου Σαπών.
 Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους εργαζομένους:
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης και των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ:
στους φίλους μας από τη Βαλτιμόρη (ΗΠΑ), το Θεόφιλο και την Ειρήνη Ελευθέρογλου, την Τζένη Πατσιούρα, την Thanou Fotini, τον Xάρη, την Έφη Παντελίδου-Τσαγγαλίδου, τον Γιάννη Πετρακόπουλο, την Tania Papamanou, την Dominiki Vasileiadou, την Artemis Tsolaki, τον Stavros Delis, την Ξανθούλα Καλτσίδου, την κ. Χριστίνα, τον Giannis Haritopoulos, τον Πέτρο Μαγιόπουλο, τον Νίκο Φουντούλη, τη Βιολέτα Τσιοπίνη, τον Ορέστη Πισκιούλη, την Golgi Medical, το κομμωτήριο Όραμα, την Ελένη Κολλημένου, τον Μανώλη Γεράκη, τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Προσκυνητών  ,όλους  τους αφανείς εθελοντές ,τους παππούδες και τις γιαγιάδες -γιατί αυτοί πάντα φροντίζουν…
Επιτρέψτε μας ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Νίκο Παχούμη και την Korinna Lavantsiotou, τον Konstantinos Andreadis, τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΜΝΙΟ, την Assunta Petridu, την Constantina Hatz, τις Μαμάδες της Ροδόπης και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΒΡΙΤΩΝ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ, καθώς και το Καφενείο Αλλόκοτο και το Κέντρο Τύπου (δίπλα στον ΟΤΕ), που ήταν και τα σημεία συγκέντρωσης.
αλλά και τόσους άλλους φίλους, που άλλος λίγο, άλλος πολύ, στήριξε την εκδήλωση αυτή –έπεσε πολύ κουβάλημα!
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ….και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…!
Print Friendly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου