Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Ο Θέμης Τζενετίδης έκλεισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Ο Θέμης Τζενετίδης έκλεισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας 
Μετά από την πετυχημένη του πορεία σαν πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης σφαγείων Κομοτηνής ΓΕΥΣΙΓΗΝΩΣΙΑ ΑΕ και εν γένει η πορεία του στα τοπικά θέματα, τα οποία εκτίμησαν δεόντως στα κεντρικά , ο αγαπητός Θέμης  εξασφάλισε μια θέση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Έγκυρες πηγές λένε ότι η συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθηνά είχε ακριβός αυτό το αποτέλεσμα.
Ο Θέμης Τζενετίδης έχει γράψει την δική του ιστορία ως αγρότης στον οικισμό του Μικρού Κρανοβουνίου και ως στέλεχος της πυροσβεστικής για πολλά χρόνια.  Με την αποχώρηση του από το σώμα ασχολήθηκε με τα τοπικά, θέτοντας τον εαυτό του στο πλευρό του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη, ο όποιος εκτιμώντας τον ακέραιο χαρακτήρα του, του ανέθεσε το δύσκολο έργο την υπόθεση «δημοτικά σφαγεία» τα οποία επί των ημερών του ήταν από της λίγες δημοτικές επιχειρήσεις που ήταν κερδοφόρες, συνεχίζοντας το έργο της προκατόχου του.
Νομίζω ότι αυτή η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και ιδικά του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη  είναι μια από της ποιο πετυχημένες.
Αναθέτοντας της τύχες του νομού μας σε έναν άνθρωπο που μια ζωή ήταν στο μεροκάματο. Η συναναστροφή του με τους αγρότες, τους επαγγελματίες  τους δημοσίους υπαλλήλους και όλων των κατοίκων, τον καθιστά των ποιο κατάλληλο για να εκπροσωπήσει του νομού μας.
Έτσι και από ότι δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, το ψηφοδέλτιο της νέας δημοκρατίας πάει να κλείσει με τον Θέμη Τζενετίδη, την Βούλα Ελευθεριάδου, δυο γνωστούς μουσουλμάνους που η τύχη τους είναι προδιαγραμμένη… και μια ακόμα προσθήκη που όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία 20 χρόνια στο νόμο μας από το γνωστό «μάγειρα»  θα είναι της τάξις τον 100 ψήφων!
Από ότι φαίνεται ο Κυριακός Μητσοτάκης δεν ξέχασε τον λυσσαλέο πόλεμο που του έκαναν μερικά ντόπια «τζάκια» για την ανάδειξη του στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και θα τους ξεπληρώσει με το  τρόπο που ξέρει πολύ καλά το Μητσοτακέικο!
Εξ αλλού, το είδαμε στην περίπτωση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, αποδεικνύοντας ότι αργεί άλλα δεν λησμονεί.
Άντε με το καλό, μήπως κάνει ένα βήμα μπροστά αυτός ο τόπος, αφού  τα νέα του στελέχη κοιτάξουν τον τόπο και όχι τον εαυτό τους και το πώς θα «πάρουν» την καρέκλα του βουλευτή Ροδόπης στο σπίτι τους!!!
Οι πολίτες της Ροδόπης είναι έτοιμοι πλέον να αλλάξουν σελίδα!!!       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου