Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Εσείς τους δίνετε το δικαίωμα να σας κοροϊδεύουν!!!


Ακούσατε ποτέ κανένα βουλευτή κανένα υπουργό, να μιλάει για φτώχεια για τη μιζέρια για το πώς καταντήσανε των Έλληνα; Όχι… Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι για της εκλογές για το ποτέ θα γίνουν με πιο εκλογικό σύστημα θα γίνουν, για το πώς θα εκλεγούν, και για το ποσό κακή είναι όλοι οι άλλοι των άλλων παρατάξεων, και πως το κόμμα τους  που κυβερνά είναι το καλύτερο και πως όταν και εάν ποτέ έρθουν οι άλλοι στην εξουσία θα καταστρέψουν την χώρα, ενώ αυτοί είναι οι μοναδικοί που αγωνίζονται για το καλό των Ελλήνων και την ανάσταση της χώρας μας. Το αποτέλεσμα; είναι να την βυθίζουν όλο και πιο πολύ στην καταστροφή. Και εμείς; τι κάνουμε εμείς;;;. Τίποτα  απολύτως σαν απλοί άβουλοι και αμέτοχοι παρακολουθούμε την με γυμνό οφθαλμό φανερή  καταστροφή μας, και χειροκροτούμε των κάθε πολιτικάντη της πλάκας που μας μιλάει και μας λέει τη και πόσα καλά θα κάνει στον τόπο μας όταν και εφόσον του δώσουμε μια ισχυρή εντολή να είναι αυτοδύναμος και να κάνει ήρεμος   την ΄΄δουλειά του,,!!!
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ;;
Πριν λίγες μέρες πέρασε από ένα χωριό του Πηλίου ένας Γερμανός τουρίστας και βλέπει πολλούς κατοίκους να είναι μαζεμένοι σε ένα καφενείο, και τους ρωτάει μιας και ήξερε καλά ελληνικά.
-Εσείς εδώ στα χωριά τι επαγγέλλεστε;
-Αγρότες, εργάτες, και κτηνοτρόφοι του απαντήσανε…
-Έχετε βουλευτή αγρότη;
-Όχι του απαντήσανε.
-Εργάτη;
-Όχι.
-Κτηνοτρόφο;
-Όχι.
-Τότε γιατί μιλάτε;;;. Εσείς τους δίνετε το δικαίωμα να σας κοροϊδεύουν.
-Τι ποσοστό έχουν τα δικά σας επαγγέλματα στην Ελλάδα;
-60% του απαντήσανε…
-Έπρεπε να κυβερνάτε την Ελλάδα και δεν έχετε βουλευτή;. Σας λυπάμαι. Φροντίστε να ψηφίζεται ο καθένας των κλάδο του και όχι τα κόμματα αν θέλετε να κυβερνάν σωστά αυτοί που ψηφίζεται. Σκεφτείτε να ήταν και επαγγελματίες εκεί μαζεμένοι;;
Κάτι πήγαν να πούνε οι αγρότες, εργάτες, κτηνοτρόφοι, άλλα τους αποστόμωσε!!!
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ;;;;
Τώρα τι του λες του Γερμανού, μου λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου