Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ: Κάτι πρέπει να γίνει, κάποιος πρέπει να επέμβει, δεν είναι δυνατόν να!
Κάτι πρέπει να γίνει, κάποιος πρέπει να επέμβει, δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν κινητές βόμβες στην άσφαλτο. Δύστυχος κάποιος πρέπει να πει σε κάποιους ογδοντάρηδες και πάνω, και «ογδοντάρες», ότι το τιμόνι δεν είναι παιχνίδι, και ότι δεν κινδυνεύουν μόνο οι ίδιοι άλλα και οι απέναντι τους που δεν ζήσανε ακόμα τη ζωή τους, εν αντιθέσει με αυτούς. Δύστυχος τα αντανακλαστικά τους είναι πιο αργά και από αργή κίνηση replay, και δεν τους χρωστάει τίποτα κανένα παιδί.
Δεν ξέρω τι λένε οι νόμοι και οι αστυνόμοι, άλλα θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να επανεξετάζονται τουλάχιστον κάθε χρόνο!!!
Και βέβαια την ακέραιε ευθύνη την έχουν οι οικείοι τους που θα έπρεπε να τους παροτρύνουν να εγκαταλείψουν το «spoor»  τής οδήγησης, γιατί και η όραση τους, και όπως είπαμε πιο ποιο πάνω τα αντανακλαστικά τους είναι πολύ περιορισμένα.
Έχουμε που έχουμε χιλιάδες νεκρούς κάθε χρόνο σε τροχαία, ας μην έχουμε και λόγω γήρατος, δεν μας περισσεύουν πλέον και άλλες ψυχές, γιατί τώρα έχουμε και τής αυτοκτονίες. Επιτέλους ας κάνουν κάτι οι αρχές…..

Τώρα θα μου πείτε ποιες αρχές; Ε, έστω αυτές που δυστυχώς έχουμε!!!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου