Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς Μίλησε για τον γάμο του -Στο live με βέρα στο δεξί [βίντεο]


Υπό τους ήχους του δικού του τραγουδιού «Μια ζωή μαζί» βγήκε στη σκηνή του X Factor ο Σάκης Ρουβάς.

Πίσω του στην οθόνη είχε μια καρδιά με το αρχικό του ονόματός...

Υπό τους ήχους του δικού του τραγουδιού «Μια ζωή μαζί» βγήκε στη σκηνή του X Factor ο Σάκης Ρουβάς.
Πίσω του στην οθόνη είχε μια καρδιά με το αρχικό του ονόματός του και αυτού της Κάτιας Ζυγούλη, ενώ στις γιγαντοοθόνες στο πλάι εμφανίζονταν φωτογραφίες από τον γάμο τους.
Ο Ελληνας σταρ εμφανώς συγκινημένος, με τη βέρα να φαίνεται στο δεξί του χέρι, μίλησε για τον γάμο του, λέγοντας πως ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.«Αυτή η εβδομάδα ήταν μια υπέροχη εβδομάδα για μένα. Η Δευτέρα που μας πέρασε ήταν μια υπέροχη μέρα για την οικογένειά μου, για μένα. Ήταν μια ονειρική βραδιά, αλλά όλη η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από μηνύματα αγάπης που ερχόντουσαν από εσάς, από όλη την Ελλάδα. Η αγάπη σας με αγκαλιάζει και μένα και την οικογένειά μου», είπε.
Αισθάνομαι ότι ζω μια ζωή παραμυθένια, έχοντας όλους εσάς σαν φίλους μου πραγματικούς που με στηρίζετε και με συνοδεύετε σε κάθε μου βήμα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για την αγάπη του και τη δύναμή του. Εύχομαι αυτή η πορεία να συνεχιστεί, να είμαστε πάντα μαζί, να ονειρευόμαστε μαζί, να ζούμε υπέροχες στιγμές μαζί και να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ πολύ», πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου