Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Αρρωστημένο: 40χρονη έμεινε έγκυος κάνοντας σ3ξ με…!


Μια 40χρονη έμεινε έγκυος και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μέχρις εδώ όλα καλά.

Υπάρχει, όμως, μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

Το κοριτσάκι ήταν ο καρπός της αρρωστημένης σχέσης της με έναν… 12χρονο!...

Μια 40χρονη έμεινε έγκυος και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μέχρις εδώ όλα καλά. Υπάρχει, όμως, μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Το κοριτσάκι ήταν ο καρπός της αρρωστημένης σχέσης της με έναν… 12χρονο!
Όλα ξεκίνησαν όταν η 40χρονη μετέφερε με το αυτοκίνητο την κόρη της και τον 12χρονο γιο τής καλύτερής της φίλης, οπότε και άρχισε να νιώθει 3ρωτική έλξη για τον ανήλικο!
Άρχισε να έχει επαφές μαζί του και έκαναν σ3ξ μια φορά την εβδομάδα, για περίοδο πέντε μηνών, χωρίς να παίρνουν προφυλάξεις.
Η 40χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι τον Μάιο του περασμένου έτους, με τη μητέρα του 12χρονου και καλύτερή της φίλη να την έχει επισκεφθεί στο νοσοκομείο, αγνοώντας πως πατέρας του παιδιού ήταν ο… γιος της.
Η γυναίκα ομολόγησε την ενοχή της για επίμονη σ3ξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 16 ετών στο Victoria County Court, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
“Tου πήρατε την παιδικότητα και του δημιουργήσατε δυσκολίες καθώς έπρεπε να προσαρμοστεί στην πατρότητα και σε ό,τι του είχε συμβεί”, τόνισε κατά την διάρκεια της διαδικασίας ο δικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου