Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Πήγε σε εκπομπή για να δει αν ο σύντροφός της την απατά και ανακάλυψε κάτι πολύ χειρότερο


Αν έχεις υποψίες για κάτι και αποφασίζεις να το ψάξεις πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να αντέξεις το αποτέλεσμα.

Αλλιώς καλύτερα για σένα να «κάτσεις στα αυγά σου».

Φυσικά,...

Αν έχεις υποψίες για κάτι και αποφασίζεις να το ψάξεις πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να αντέξεις το αποτέλεσμα. Αλλιώς καλύτερα για σένα να «κάτσεις στα αυγά σου». Φυσικά, αν κάτι σε τρώει πρέπει να το ξεδιαλύνεις, αλλά και πάλι, πρέπει να είσαι εντελώς έτοιμος να ακούσεις την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή.
Η Ginger δεν ήταν καθόλου έτοιμη για τίποτα απ’ όλα αυτά. Ξεκίνησε να πάει στην εκπομπή Maury, ώστε να αποδείξει αν ο σύντροφός της, τον οποίον υπεραγαπάει και είναι ολόκληρη η ζωή της, της είναι πιστός.
Όμως η υπόθεση της και οι υποψίες της πήγαιναν και ένα βήμα παρακάτω. Ήθελε να δει αν την έχει απατήσει με την ίδια της την μητέρα, κι όχι μια τυχαία γυναίκα ή μια φίλη της.
Δυο χρόνια νωρίτερα το ζευγάρι έχασε το παιδί του την ώρα της γέννας. Τότε η μητέρα της τους πρότεινε να πάνε να μείνουν μαζί της μέχρι να ξανασταθούν στα πόδια τους.
Όμως όπως φαίνεται αυτή η ανιδιοτελής πράξη, ήταν μάλλον ιδιοτελής. Ενώ λοιπόν ο άνθρωπος που λατρεύει, ο Brad, έχει δώσει τις απαντήσεις του στον ανιχνευτή ψεύδους, η εκπομπή συνεχίζεται και εκείνος πέφτει στα πόδια της για να της κάνει πρόταση γάμου.
Η Ginger κλαίγοντας είναι έτοιμη να δεχτεί, αλλά ο παρουσιαστής την συμβουλεύει να περιμένει τα αποτελέσματα. Μια καλή συμβουλή, όπως αποδείχτηκε, αφού τα αποτελέσματα του ανιχνευτή ψεύδους, έκαναν την κοπέλα να χτυπιέται και να κυλιέται στα πατώματα. Ο Brad την έχει απατήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Και με την μητέρα της…
Η μητέρα της φωνάζει ότι αυτό δεν έγινε ποτέ, αλλά μέσα στις αποδοκιμασίες από το κοινό και μέσα από την όχι και τόσο πειστική άρνησή της, η Ginger συνεχίσει να καταρρέει.
Όλα αυτά βέβαια γίνανε στο πλαίσιο μιας εκπομπής αμφιβόλου ή ανύπαρκτης ηθικής. Όμως αν είναι να πιστέψουμε τον ανιχνευτή ψεύδους, τότε είναι σίγουρο πως πρόκειται για μια θλιβερή ιστορία. Που όμως η πρωταγωνίστριά της δεν ήταν έτοιμη να ακούσει την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου