Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΥΤH είναι η γυναίκα του ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ! Τώρα εξηγούνται πολλά!


Η εικόνα μιλάει από μόνη της… O γνωστός σε όλους μας, επικεφαλής του Eurogroup, λόγω θέσης, σίγουρα ξέρει πολλά μυστικά, τα οποία και δεν αποκαλύπτει.

Το ίδιο ακριβώς έχει φροντίσει...

Η εικόνα μιλάει από μόνη της…
O γνωστός σε όλους μας, επικεφαλής του Eurogroup, λόγω θέσης, σίγουρα ξέρει πολλά μυστικά, τα οποία και δεν αποκαλύπτει.
Το ίδιο ακριβώς έχει φροντίσει να κάνει και για την προσωπική του ζωή, αφού μέχρι τώρα είχε καταφέρει να κρατήσει μυστική την ταυτότητα της συντρόφου του, όπως διαβάσαμε σε άρθρο.
Ούτε καν στο επίσημο βιογραφικό του, στην ιστοσελίδα της ολλανδικής κυβέρνησης,δεν αναφέρεται κάτι για την ξανθιά γυναίκα που μοιράζεται τη ζωή της με τον Γερούν Ρενέ Βίκτορ Άντον Ντάισελμπλουμ, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του Ολλανδού ΥΠΟΙΚ.
Οι δυο τους συζούν εδώ και αρκετά χρόνια, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ωστόσο δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, αφού ο πρόεδρος του Eurogroup την παίρνει μαζί του μόνο σε πολύ σημαντικά γεγονότα, όπως η ψήφιση του προϋπολογισμού ή η παραίτηση της βασίλισσας Βεατρίκης από το θρόνο (το 2013). Οι κοινές εμφανίσεις τους είναι γενικά σπάνιες.
Ενίοτε, ο Ντάισελμπλουμ παίρνει μαζί και τη μητέρα του, με την οποία έχει εκπληκτική ομοιότητα!
Η φωτογραφία είναι ιδιοκτησία του ολλανδικού πρακτορείου Reni van Maren…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου