Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

POULIOS SERVICEΠΟΥΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 

ο Tεχνίτης της AUDI – SEAT – SKODA - Volkswagen


Περάσανε πολλά χρόνια αλλά πάντα θα θυμάμαι την ταβέρνα του Πούλιου στον Σώστη, (ακόμα και σήμερα) με το ψητό στη γάστρα με πατάτες πεντανόστιμες κλπ. Θυμάμαι όμως και ένα ψηλό, λιγνό, αμούστακο, χαμογελαστό γκαρσονάκι  τον Θωμά που πάντα ήταν πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει. Όπως επίσης θυμάμαι που μου έλεγε με περίσσια περηφάνια.
-Εγώ δεν είμαι γκαρσόν είμαι μηχανοτεχνίτης και μια μέρα θα φέρνετε το αμάξι σας σε μένα για τυχών βλάβες.
Το πρωί στο γκαράζ ο Θωμάς το βράδυ γκαρσόν στην επιχείρηση του πατέρα του. 
Το είχε μεράκι και το έλεγε, και κάποια στιγμή μετά από κάποια χρόνια μου είπε ο πατέρας του.
-Ο Θωμάς είναι αρχιτεχνίτης στην AUDI.
Δεν είχα καμιά σχέση με την AUDI έως τότε που έγινα κάτοχος ΙΧ της γνωστής μάρκας. Ρώτησα δεξιά - αριστερά ποιος είναι ο καλύτερος τεχνίτης στην συγκεκριμένη μάρκα και όλοι μου είπανε.
-Πάνε στον Θωμά τον Πούλιο.
Τότε περάσανε όλα από το μυαλό μου και θυμήθηκα  τι μου έλεγε ο ψιλός ο Θωμάς το γκαρσονάκι στην ταβέρνα του Σώστη.
Πήγα. Και έφυγα ενθουσιασμένος με τον τρόπο του, το χαμόγελο του, με της γνώσεις του, και με την τάξη που είχε στο μαγαζί του. Τα πάντα ηλεκτρονικά, όλα με κομπιούτερ. Αφού έλεγξε το αμάξι μου με έδιωξε λέγοντας μου.
-Δεν θέλει τίποτα…
Σε άλλες περιπτώσεις κάτι θα έλεγε, κάτι θα έβαζε, και κάτι θα «έπαιρνε» ο όποιος μάστορας…(τα γνωστά) Εκείνη την ώρα μου περάσανε όλα σαν ταινία από το μυαλό μου, και θυμήθηκα τα λόγια που μου έλεγε πιτσιρικάς.
Ναι, έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και σήμερα είναι το καλύτερο γκαράζ, με το καλύτερο και οικονομικότερο σέρβις, με τα  γνήσια ανταλλακτικά στον νομό μας, και εξειδικευμένος στης μάρκες
AUDI – SEAT – SKODA - Volkswagen
Μπράβο Θωμά, κατάφερες να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!!!


.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου