Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

5 λάθος σκέψεις εν ώρα σεξ. Μην σπαταλάτε αυτή την στιγμή με ανούσιες σκέψεις και ανησυχίες


5 λάθος σκέψεις εν ώρα σεξ
Αρκετό άγχος μας δημιουργεί η καθημερινότητα μας: δουλειά, χρέη, κοινωνικές σχέσεις… Αν είναι που μπορεί πραγματικά μπορεί να μας ανανεώσει είναι ένα καλό σεξ. Μην σπαταλάτε αυτή την στιγμή με ανούσιες σκέψεις και ανησυχίες.
 
Το κυνήγι του χαμένου οργασμού
Σταματήστε να δίνετε σημασία στις υπερβολικές περιγραφές φίλων που θέλουν ορισμένες γυναίκες ανεξάντλητες μηχανές οργασμού. Όχι επειδή δεν ισχύει αλλά επειδή δεν πρέπει να σας νοιάζει η στατιστική επίδοση άλλων. Γνωστή μου είχε δεχθεί εν ώρα δράσης την ατάκα «Ακόμη; Η πρώην μου θα είχε τελειώσει τώρα 3 φορές». Τον έστειλε - ως του άξιζε - στην ρώην του.  Με λίγα λόγια αν σας ήρθε σας ήρθε. Αν όχι, δεν πειράζει, Την επόμενη φορά. Αν αποδεδειγμένα δεν έχετε παθολογικό πρόβλημα τότε χαλαρώστε. Συμβαίνει κάποιες φορές να μην έρθει η πολυπόθητη κορύφωση. Τουλάχιστον όχι με τον αναμενόμενο τρόπο. Και μην πάει ο νους σας στο κακό: ο,τι δηλαδή φταίει η ρουτίνα του συζυγικού σεξ γιατί ίσα ίσα που η οικειότητα οδηγεί σε πιο εύκολους οργασμούς- ξέρει πλέον τα κουμπιά σας.  Σημασία έχει να απολαύσετε την όλη συνεύρεση και γιατί όχι να δείξετε στον σύντροφο σας τι να κάνει για να έρθετε σε οργασμό ή πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Όποιος ντρέπεται ικανοποίηση δεν παίρνει.

Τα κορμιά και τα μαχαίρια
Κλασικές γυναικείες ανησυχίες - τις οποίες όταν απολαμβάνουμε τις τηγανητές μας πατάτες τις ξεχνάμε. Την ώρα που βγάζουμε τα ρούχα μας θυμόμαστε ότι έχουμε κυτταρίτιδα, ψωμάκια, κοιλίτσα και χοντρούς αστραγάλους. Ο άνδρας που σας έχει επιλέξει μπορεί να μην τα βλέπει όλα αυτά και ακόμη και αν τα βλέπει για να φτάσατε στο κρεβάτι σημαίνει ότι δεν επηρεάζουν την επιθυμία του για εσάς. Το κλασικό κόλπο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο χαμηλός φωτισμός ή να ξέρετε από πριν σε ποιες στάσεις το κορμί σας δείχνει θεϊκό - κάθετα αντίθετη με αυτό καθώς οι περιορισμένες στάσεις περιορίζουν και τις εναλλακτικές απόλαυσης. Αφεθείτε στη στιγμή και ξεχάστε τη ζυγαριά. Εσείς μπορεί να εστιάζετε σε όλα τα αρνητικά σας αλλά ο σύντροφος σας σίγουρα βρίσκει τον τρόπο να εστιάζει στα ελκυστικά σημεία του κορμιού σας και καλοπερνά. Κάντε το ίδιο. Και αν κάτι σας ενοχλεί τόσο και διορθώνεται πάρτε το απόφαση. Αν τελικά τα 3 κιλά μείον θα σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε.

Δεν μου βάζω πάνω από τρία  
Το αν είμαστε καλοί στο σεξ δεν είναι δικό μας θέμα. Δεν θα το κρίνουμε εμείς αλλά ο σύντροφος μας. Αλλά ακόμη και αν κάποιος κάποτε μας είχε απορρίψει είναι τόσο υποκειμενικό και καλά θα κάνουμε να σκεφτούμε και εμείς πόσους έχουμε απορρίψει. Είναι θέμα γούστου. Και κάτι που ο ένας μας σύντροφος να λατρέψει ο επόμενος να το απεχθάνεται απίστευτα. Για να έχετε παντρευτεί τον συγκεκριμένο άνδρα μάλλον καλοπερνάτε σε αυτόν τον τομέα. Άρα προς τι η ανησυχία; Αν νιώθετε ότι εκείνος επιθυμεί κάτι νέο και διαφορετικό συζητήστε το μαζί του και τολμήστε να δοκιμάσετε. Εξάλλου, το σεξ δεν είναι θέμα ευλυγισίας και συνεχών αλλαγών στάσεων. Εν κερδίζει κανείς τον τίτλο του καλύτερου σεξ ανάλογα με τις  γυμναστικές του επιδόσεις αλλά με το πάθος μου επιδεικνύει και την απόλαυση που χαρίζει ως ανταπόδοση της απόλαυσης που λαμβάνει.
                                        
Φαντασία μου πλανεύτρα
Πολλές από εμάς αισθάνονται τύψεις αν την ώρα της σεξουαλικής επαφής φαντασιωθούν κάτι άλλο: από το απλό ότι κάποιος του παρακολουθεί μέχρι ότι βρίσκεται μαζί τους ένας άλλος άνδρας ή γυναίκα και ο,τι βάνει ο νους του καθενός. Εντάξει, σύμφωνα με τους πολύ συντηρητικούς και αυστηρούς αυτό συντελεί από την μια απιστία και από την άλλη απόδειξη ότι η σεξουαλική ζωή του γάμου σας περνάει κρίση. Εν χρειάζεται όμως να είμαστε πια και τόσο κάθετοι και απόλυτοι. Έχουμε να κάνουμε με το μυαλό που τρέχει ατίθασο σε σκέψεις και εικόνες. Δύσκολα μαζεύεται και ορίζεται. Πολλές φορές λοιπόν στην προσπάθεια μας να σβήσουμε τις κολασμένες, αμαρτωλές αυτές σκέψεις χάνουμε και την αίσθηση του παρόντος. Απομονωνόμαστε και χάνουμε την επαφή με τον σύντροφο μας. Κάνουμε τα πάντα μηχανικά. Χαλαρά. Μην ενοχοποιείτε τον εαυτό σας για τις σεξουαλικές σας ορέξεις. Αν και ο σύντροφος σας είναι «ανοιχτός» μοιραστείτε μαζί του λεκτικά αυτά που σκέφτεστε. Μπορεί να λειτουργήσουν ως ερεθιστικά στοιχεία. Και τέλος καλό, όλα καλά.
                                       
Μην ξεχάσω…                     
Το άγχος των υποχρεώσεων είναι κάτι που όλοι βιώνουμε καθημερινά. Το σεξ δεν είναι μια ακόμη υποχρέωση. Μην επιτρέπετε στις τρέχουσες εκκρεμότητες να μειώσουν τη σεξουαλική σας απόλαυση. Αντιμετωπίστε το σεξ όπως του αξίζει: ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό διάλειμμα. Η χαρά και η τύχη του παντρεμένου είναι ότι ο παρτενέρ είναι κάπου εκεί ετοιμοπόλεμος και χωρίς την αξίωση και την εμμονή ότι η συνουσία οφείλει να ανταγωνιστεί μαραθώνιες επιδόσεις. 5 λεπτά καλού σεξ μπορεί να σας καθαρίσει το μυαλό και να σας ανεβάσει τη διάθεση. Αλλά όσο και αν κρατήσει μην επιτρέψετε να καταστρέψουν την στιγμή οι έγνοιες σας. Ο ισολογισμός μπορεί να περιμένει 10 λεπτά να… ολοκληρώσετε εσείς και θα ολοκληρωθεί κι αυτός. Η ζωή είναι στιγμές ευτυχίες και το σεξ είναι από τα καλύτερες, φυσικές πηγές ευτυχίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου