Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ΜΕ ΔΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ!!! Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ!!!Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι γιατροί νοσοκομείου της Καλιφόρνια, βλέποντας την ακτινογραφία ενός ασθενή, ο οποίος παραπονέθηκε για έντονους πόνους και δυσκοιλιότητα.
Γιατί μπορεί στην πραγματικότητα ο άνδρας, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, να γνώριζε τι πήγαινε στραβά, ωστόσο ντρεπόταν να το αποκαλύψει μόνος του. Και πώς όχι, όταν μετά από πικάντικα και... περίεργα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα μαζί με τη γυναίκα του (μην πάει δηλαδή ο νους σας σε τίποτα άλλο) κατέληξε με ένα ερωτικό βοήθημα (sic) στο παχύ του έντερο!
«Αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο (ο άνδρας πάλι όχι θα συμπληρώσουμε εμείς αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα)», αποκάλυψε η νοσοκόμα της κλινικής Stevey Pope, συμπληρώνοντας πως αν δεν αφαιρούταν ο δονητής, θα μπορούσε να προκαλέσει μέχρι και εσωτερική αιμορραγία.
Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, για όλα φταίει η σύζυγος που άτυχου άνδρα, η οποία με υπερβάλλοντα... ζήλο πειραματίστηκε λίγο παραπάνω!
Δείτε την ακτινογραφία στη φωτογραφία που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου