Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Αντώναρος «καρφώνει» Μητσοτάκη – «Υπόσχεται φοροελαφρύνσεις μόνο σε επιχειρηματίες»


Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, «καρφώνοντας» τον πρόεδρο της ΝΔ για παροχολογία που αφορά μόνο επιχειρηματίες.

«Από υποσχέσεις για φορολογικές ελαφρύνσεις άλλο τίποτε η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Τις μοιράζει αριστερά και δεξιά αφειδώς — βέβαια για να είμαστε ακριβείς: μόνο στους επιχειρηματίες. Λες κι αυτοί είναι μόνο Έλληνες πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Αντώναρος, και προσθέτει:
«Γιατί για τον μέσο Έλληνα φορολογούμενο — τον μισθωτό και το συνταξιούχο — τσιμουδιά φυσικά. Κι ας είναι αυτοί τα συνηθισμένα φορολογικά ισοζύγια. Αυτοί που καλούνται πάντα να πληρώσουν. Ναι αυτοί που έχουν γονατίσει από τις συνεχείς περικοπές και μειώσεις. Αυτοί που αγκομαχούν να τα βγάλουν πέρα μέσα στη κρίση. Να πληρώσουν λογαριασμούς. Να σπουδάσουν τα παιδιά τους».
«Αλλά, είπαμε, η νεοφιλελεύθερη σημερινή ηγεσία της ΝΔ νοιάζεται κυρίως για τους “πελάτες” της. Την οικονομική ελίτ. Όλοι οι άλλοι φαίνεται πως — κατά πως τα βλέπει η ΝΔ — απλά έτυχε να ζουν σ αυτή τη χώρα», τονίζει ο κ. Αντώναρος.
Αξίζει πάντως να υπενθυμιστεί πως προ ολίγων ημερών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, άσκησε κριτική στις αλλαγές στα εργασιακά και στην επιστροφή στα προ κρίσης δεδομένα που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου