Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Οι χώρες με τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο


beautie0
Οι χώρες με τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.
To γνωστό drPrem έκανε την έρευνα και μας παρουσίασε σε ποιες χώρες θα δούμε τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.
To Simplyman επιμελήθηκε και σας προτείνει τους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείτε.
Ετοιμάστε λοιπόν βαλίτσες και φύγαμε....   

- Ουκρανία
Γνωστή για τις ωραίες της γυναίκες κάποιος μπορεί να παραγγείλει... νύφη μέσω email. Η χώρα θεωρείται πραγματικός παράδεισος για κάποιους μοναχικούς άνδρες που αναζητούν σύντροφο. Τα σημεία όπου μπορεί κανείς πιο έυκολα να θαυμάσει όμορφες γυναίκες είναι το Κίεβο, η Οδησσός και η Ακτή της Μαύρης Θάλασσας.
beautUkr
- Σουηδία 
Ψηλές, ξανθιές, με μπλε μάτια, έξυπνες και φιλικές, αλλά και πολύ μορφωμένες. Ίσως το καλύτερο μέρος για να συναντήσει κανείς το συνδυασμό  ομορφιάς και ευφυΐας .
beautiswd
- Ταϊλάνδη 
Ντροπαλές, πολύ φιλικές, ρομαντικές. Ο ορισμός της ευγένειας!
beautiThai

- Βουλγαρία
Η χώρα με τα μεσαιωνικά κάστρα, τις ολοζώντανες πόλεις και τα θέρετρα για σκι,, η Βουλγαρία έχει και πανέμορφες γυναίκες, ψηλές, με ανοιχτόχρωμα μάτια και σκούρα μαλλιά.
beautybul
- Ρωσία
Τα 4000 μίλια που εκτείνονται μεταξύ Μόσχας και Σιβηρίας είναι πατρίδα για κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον κόσμο που συνήθως είναι και πολύ μορφωμένες.
Beautierussia01
- Ολλανδία
Το μέσο ύψος των Ολανδέζων είναι περίπου 1,77μ, ενώ έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο φιλικές και φιλόξενες γυναίκες σχεδόν σε όλο τον κόσμο.
beautydutch
- Λίβανος
Ο Αραβικός κόσμος και οι ωραίες γυναίκες.
beautielivanos

- Πολωνία
Ο Πολωνέζες εχουν ομορφιά, χάρη και θηλυκότητά.  Εχουν αίσθηση της μόδας και του στυλ, ενώ είναι και πολύ υπερήφανες για την κουλτούρα και τις παραδόσεις τους
Poland
- Ινδία
Δείτε λίγο Bollywood και θα καταλάβετε, τι εννοούμε…….
beautindia
- Βραζιλία
 Οι βραζιλιάνες καλλονές αυξάνονται τα τελευταία χρόνια στις λίστες των διεθνών top-models.
beautyBrazil
- Ιταλία
. Οι Ιταλίδες είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο ως «μοντέλα». Φοβερά κομψές και στιλάτες, με τρομερή αίσθηση της μόδας, προσόν που σίγουρα προσδίδει ακόμη περισσότερη ομορφιά.
beautyitalia
-Αργεντινή
Χώρα γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της, αλλά και για τη γυναικεία ομορφιά. Η Αργεντινή έχει επικρατήσει ως η χώρα με τις πιο ωραίες γυναίκες σε όλο το δυτικό ημισφαίριο.
Beautiargentina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου