Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Τους ξεφτίλισαν τους είπαν να παραιτηθούν και τώρα δεν τους θέλουν τον Δ.ΚΑΜΜΕΝΟ και την ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ....στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!???


Τους ξεφτιλισαν τους ειπαν να παραιτηθουν και τωρα δεν τους θελουν τον Δ.ΚΑΜΜΕΝΟ και την ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ....στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!???
Την «πόρτα» στο ενδεχόμενο ένταξης του Δημήτρη Καμμένου στη Νέα Δημοκρατία, μετά τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ φαίνεται να κλείνει οριστικά η Νέα Δημοκρατία.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για μεταγραφή στη ΝΔ του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδοπούλου» τόνισε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας, διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτοί, είπε, έβαλαν το στυλό στο χέρι του κυρίου Κοτζιά για να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια.»

«Ο Δημήτρης Καμένος μπορεί να ψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, αλλά αποφάσισε να το πράξει κατά συνείδηση» είπε ο κ. Πέτσας.

«Το ζήτημα είναι να είσαι σωκρατικά έντιμος σε αυτά που πιστεύεις, να έχεις ίσια περπατησιά όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου» δήλωσε από πλευράς του στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος. Απαντώντας στην αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας περί «κουτσού παίκτη», σχολίασε ότι «έχω στηρίξει την κυβέρνηση σε δύσκολες στιγμές».

«Ημουν εγώ εκτός ‘’γραμμής’’; Ποια γραμμή, να γίνω Συριζαίος; Εγώ ήμουν στη γραμμή των ΑΝΕΛ» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ενώ όσον αφορά τη δήλωση του Κώστα Κατσίκη ότι δεν συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά σχολίασε ειρωνικά ότι «ο κ. Κατσίκης ξεχνάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου