Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Ασύλληπτη νέα γκάφα της ΝΔ - «Πέθαναν» τον αθλητικογράφο Νίκο Κατσαρό

Ακόμα και τον πρόεδρό της ξεπέρασε η Τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, σε μια απίστευτη γκάφα, δίχως προηγούμενο.

Την ώρα που όλος ο κόσμος του διαδικτύου αποχαιρετούσε τον παλιό δημοσιογράφο της ΥΕΝΕΔ, Νίκο Κατσαρό, ο οποίος απεβίωσε πλήρης ημερών, ο Τομέας Αθλητισμού της ΝΔ, δεν μπήκε καν στον κόπο να διασταυρώσει την είδηση και... "πέθανε" πριν την ώρα του τον συνονόματο αθλητικογράφο... ο οποίος φυσικά είναι ζωντανός και ενεργός επαγγελματικά.
Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΔ για το... Νίκο Κατσαρό:
Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αθλητική δημοσιογραφία αποχαιρετά έναν μεγάλο δάσκαλο. Ο Νίκος Κατσαρός, σε όλη του τη μακρά πορεία, ξεχώρισε για το ήθος και την ευσυνειδησία του. Με εφόδιο τις γνώσεις του και την αγάπη του για τον αθλητισμό, κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μία εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο των αθλητικών συντακτών. Η έγκυρη και αξιόπιστη φωνή του θα λείψει από όλους τους Έλληνες φιλάθλους.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
Αφού στη ΝΔ κατάλαβαν τη μακάβρια γκάφα τους, η Άννα Καραμανλή, δημοσίευσε την ακόλουθη ανακοίνωση, όπου και παραδέχεται πως κανένας δεν μπήκε στον κόπο να διασταυρώσει ποιος Νίκος Κατσαρός απεβίωσε, αν και στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, γράφεται καθαρά πως ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών.
«Δυστυχώς έπεσα θύμα της ταχύτητας των ειδήσεων στο διαδίκτυο. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφερόταν στην απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Κατσαρού και όχι φυσικά του συνονόματού του γνωστού αθλητικογράφου, στον οποίο αναφερόταν από παρανόηση η δική μου ανακοίνωση. Ζητώ συγγνώμη από όλους για την όποια αναστάτωση και πρώτα από όλα από το δάσκαλο Νίκο Κατσαρό, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου