Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Δήμαρχε τα έμαθες τα νέα; Διαλύθηκε η «συμμορία» εκβιαστών!!!
Δήμαρχε ξέρω ότι τα έμαθες τα νέα, ότι η «σπείρα»  που εκβίαζε και συκοφαντούσε πετυχημένους και επώνυμους πολίτες διαλύθηκε!.
Οι συκοφάντες που ξέρουν καλά αυτό το επάγγελμα αλληλοκατηγορούντο τώρα για το ποιος «έπαιρνε» πιο πολλά από την Ε.Υ.Π πρώην Κ.Υ.Π (από τότε τα έπαιρναν;)
Αλήθεια δήμαρχε πόσα σου ζήτησαν και δεν τα έδωσες και «προσπαθούσαν» οι ξεγάνωτοι τενεκέδες να σε συκοφαντήσουν, χωρίς βέβαια να τα καταφέρουν;
Εξ αλλού δεν ήσουν ο μόνος…  Δεν άφησαν και κανέναν επώνυμο πλην του μόνιμου χορηγού τους τον «έξω από εδώ»!!! 
Εμένα, ο γνωστός «νονός» της «κόζα νόστρα» της Κομοτηνής, πολλές φόρες μου ζήτησε ο τρισάθλιος ανταλλάγματα, υλικά, η χρηματικά, φυσικά του «έδειξα» τι θα πάρει… και από τότε λέει  ιστορίες για αρκούδες, (πλην της 85 ανώνυμες καταγγελίες)  κάτι δηλαδή παρόμοιο με τα δικά σου, του Άρη, του Χρήστου, του Ισμέτ, του Παντελή κλπ κλπ κλπ.!!! «Άφησαν και κανένα»;
Αλλά θα μου πεις, ποιος το άνοιγε το βρομόχαρτο της «ανακουφίσεις»;  Ποιος τους  πίστευε και ποιος το έχει σε εκτίμηση το τελευταίο κατακάθι του νομού μας;
Εκτός από κάτι ανθρωπάκια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους… του «κώλου»!!!
Ένα μέλος της «καμόρα», (από αυτά τα γνωστά ντε)… ήρθε πριν ακόμα διαλυθεί η «κόζα νόστρα»  να μου παραπονεθεί ότι, του χρωστά  χρήματα από διάφορες βρομοδουλειές… ο «νονός».  Πίστεψε ο αφελείς ότι αυτόν δεν θα τον κλέψει ο αρχηγός  της ντόπιας  μαφίας!!!
Του είπα, φύγε μακριά από έμενα και να θυμάσαι ότι…. «Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη». Αυτός κλέφτης γεννήθηκε απατεώνας θα πεθάνει!!!
Αυτά ντε… (ξέρεις δήμαρχε)…τα κομπλεξικά  ανθρωπάκια που περιμένουν ποτέ θα «κατουρήσει» στραβά ο δήμαρχος (και όχι μόνο) να του κολλήσουν την ρετσινιά!
Νόμισαν τα βρόμικα αυτά ανθρωπάκια ότι όλοι οι επώνυμοι της Κομοτηνής έχουν μαύρο χρήμα σαν τους εαυτούς τους!!!
Λες ρε δήμαρχε να ξεβρομίσει ο τόπος; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου