Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Καλώς ήρθατε φίλοι Βούλγαροι! Καλώς ήρθατε όμως χωρίς πούλμαν.Καλώς ήρθατε φίλοι Βούλγαροι! Καλώς ήρθατε όμως χωρίς πούλμαν.

Τα πούλμαν στο τόπο μας δεν επιτρέπεται να περάσουν από το νέο μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας/ Μακάζας, γιατί το Υπουργείο Εξωτερικών μας, θέλει να τα ζυγίζει, για να βλέπει τι βάρος έχουν οι αφίξεις Βούλγαρων τουριστών.
Είναι μία παγκόσμια πρωτοτυπία που η χώρα μας θα το καθιερώσει παγκοσμίως και θα ζητήσει και πνευματικά δικαιώματα.
Άν τελικά αποφασίσετε να έρθετε μέσω Ορμενίου στη Κομοτηνή, τουλάχιστον σας περιμένει άνετο Parking, είναι ακριβώς δίπλα στο Ηρώο, αυτό με το σπαθί, στο δρόμο που οδηγεί στην Αστυνομία.
Το ότι στις θέσεις που προβλέπονται για πούλμαν, βρίσκονται παρκαρισμένα μικρά αυτοκίνητα ΙΧ, είναι μία υγιείς αντίδραση των Κομοτηναίων που αντιδρούν έτσι στην απαγόρευση διέλευσης πούλμαν από τη Νυμφαία.
Όσον αφορά την αστυνόμευση του χώρου, αυτή καταργήθηκε μαζί με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, που έγινε για να σωθεί η πατρίδα μας από την οικονομική καταστροφή.
Η δε κανονική Αστυνομία δυστυχώς δεν έχει δυνατότητα να ασχολείται με τέτοια ποταπά πράγματα.
Το περισσότερο προσωπικό της ασχολείται με το σοβαρό θέμα της φύλαξης των μη νόμιμων μεταναστών στη Περιφέρεια μας.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που είναι ελάχιστοι οι αστυνομικοί και στο μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας, πού ότι και άν κάνουν είναι γιατί κάθε μέρα ξεπερνούν τα όρια τους, Είναι άγνωστο το πόσο θα αντέξουν.....Κατά τα άλλα φίλοι Βούλγαροι, Ρουμάνοι και λοιποί βαλκάνιοι ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!

Κώστας Κατσιμίγας 26-4-2014


ΥΣ. Πέρασαν 4 χρόνια από τότε, άλλα δεν ενδιαφέρθηκε κανένας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου