Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

(ΒΙΝΤΕΟ) Για αναληθή επιχειρήματα εγκαλεί ο Γ. Πετρίδης τη Φ. ΚαζάκουΓια επίκληση αναληθών στοιχείων, κατηγόρησε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, Φελίνα Καζάκου,
η οποία με χθεσινή της ανακοίνωση κατηγόρησε τη δημοτική αρχή οτι διαθέτει το «υπέρογκο» όπως το χαρακτήρισε ποσό των 17.000 ευρώ για τη συντήρηση του συστήματος των ενοικιαζομένων δημοτικών ποδηλάτων, κάνοντας λόγο για «ένα πολλά υποσχόμενο έργο που διαφημίστηκε πολύ αλλά απαξιώθηκε καθώς δεν αναδείχθηκε η λειτουργικότητά του».
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας», τόνισε ο Δήμαρχος, το ποσό είναι 11.000 ευρώ για δύο έτη, δηλαδή 5.500 ευρώ για έναν χρόνο. Επιπλέον ο κ. Πετρίδης εξέφρασε τη δυσφορία του για «την προσπάθεια της κ. Καζάκου να παραπλανήσει το κοινό χρησιμοποιώντας φωτογραφικό υλικό από την περίοδο του χειμώνα, όταν – όλοι το γνωρίζουν αυτό – αποσύρουμε τα ποδήλατα από τα σημεία διάθεσής τους, αφού δεν χρησιμοποιούνται και για να μη φθείρονται». Ακόμη, συμπλήρωσε, πως από τους επτά σταθμούς ενοικιαζόμενων δημοτικών ποδηλάτων, εκείνος που είχε εγκατασταθεί στην περιοχή του αστυνομικού μεγάρου, μεταφέρθηκε στο παραλιακό Φανάρι».
FacebookTwitterGoogle+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου