Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Το φυσάει και δεν κρυώνει Η κοπελιά του, ήταν «καβάλα»!!!
Το φυσάει και δεν κρυώνει νεαρός φοιτητής από τη Αθήνα
που σπουδάζει εδώ και ορισμένα χρόνια στο  Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής
Ο νεαρός, όπως μου τα διηγήθηκε η σπιτονοικοκυρά του  «συζεί» με την κοπελιά του, φοιτήτρια και αυτή του Πανεπιστημίου μας , σε διαφορετική σχολή, της ίδιας όμως κατεύθυνσης.
Το ζευγάρι τα πήγαινε εξαιρετικά καλά και έχοντας κλείσει πάνω από δυο χρόνια σχέσης ζούσε μαζί σε κεντρικό διαμέρισμα  πολυτελείας  της Κομοτηνής.
Η συμβίωση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τον άλλο και επειδή τόσο το αγόρι, όσο και το κορίτσι το πήγαιναν αρκετά σοβαρά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είχαν αποφασίζει να ζήσουν μαζί.
Για αυτό και η κοπέλα έμενε περισσότερο στο πολυτελές διαμέρισμα  του φίλου της παρά στο πατρικό της, στην Κομοτηνή.
Ως εδώ καλά.
Ο νεαρός όμως έφυγε για να πάει για οικογενειακούς λόγους στην Αθήνα και να περάσει λίγες μέρες με τους δικούς του που του είχαν μεγάλη αδυναμία μιας και ήταν και μοναχογιός
Ήσυχος ότι θα περνούσε και αυτή όμορφα και ωραία λίγες μέρες με τους δικούς της μιας και δεν τους συχνό-έβλεπε.
Όταν όμως επέστρεψε, χωρίς να έχει πει τίποτα στη κοπελιά του, θέλοντας να της κάνει έκπληξη, ερχόμενος νωρίτερα από ότι της είχε πει, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε μπαίνοντας στο διαμέρισμα του.
Η κοπελιά του, ήταν «καβάλα» στο κρεβάτι, μαζί με την κολλητή της φίλη και ένας φίλος του της «πάλευε» και της δυο!
Το αγόρι έφυγε και πάλι άρον – άρον για την Αθήνα…
Η ζωηρή Κομοτηναία φοιτήτρια το φυσά και δεν κρυώνει..
Ο νεαρός ήταν από πολύ πλούσια οικογένεια και η δική μας, τους είχε γητεύσει αφού την πήγαινε ταχτικά στους δικούς του και έβλεπε τα μεγαλεία του αγαπημένου της και οι δικοί του την εκτιμούσαν και την είχαν στα όπα όπα τόσο πολύ που και κάποιες οικονομικές δυσκολίες που είχε ο πατέρας του κοριτσιού της ταχτοποίησε ο «συμπέθερος»!!!
Το πολυτελές διαμέρισμα είναι τώρα κλειστό, το ανοίκειο μπαίνει στην ώρα του, είναι όμως άγνωστο αν και ποτέ θα επιστρέψει ο παραλίγο γαμπρός μας    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου