Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Στήριξη Γεννηματά σε Μπουτάρη....για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές..H 1η επισημη συμπραξη με τον ΤΣΙΠΡΑ ειναι αυτο.....Την προηγουμενη εβδομαδα ο ΤΣΙΠΡΑΣ ανακοινωσε τον ΜΠΟΥΤΑΡΗ..
Συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Στη συνάντηση ξεκαθαρίστηκε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει εκ νέου όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχαν εκλεγεί με το Κίνημα Αλλαγής, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε πως το αίμα νερό δεν γίνεται και έδειξε θετικός στη στήριξη.
Παράλληλα, συζητήθηκε και η επίθεση, που δέχτηκε ο κ. Μπουτάρης στις 19 Μαΐου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, με την κ. Γεννηματά να τονίζει τη σαφή στήριξή της και την πλήρη καταδίκη του γεγονότος.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμινης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Άννα Αγγελίδου και Νίκος Φωτίου.
Λίγο πριν τη συνάντηση και ενώ η κ. Γεννηματά χαιρετούσε τους παρόντες χαρακτήρισε ηρωίδα την Καλύψω Γουλα με τον κ. Μπουταρη να σημειώνει πως είναι και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου