Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Αιχμές Ραγκούση για Γεννηματά μετά τη διαγραφή του: «Δεν θα με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του Μαρινάκη»

Στα άκρα οδηγείται η διαμάχη στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, αφού μετά την αποχώρηση του Ποταμιού ήρθε η διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές της «κεντροαριστεράς»
είχε διεκδικήσει την ηγεσία του νέου φορέα που θα δημιουργείτο. Γίνεται αντιληπτό ότι η διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση είναι απόρροια της άρνησής του να συμφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πολιτικές που εκείνος θέλει να επιβάλει.
Άλλωστε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης δήλωσε πως «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής». Μάλιστα ο κ. Χρηστίδης πρόσθεσε για τον Γιάννη Ραγκούση ότι «έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε βεβαίως αναπάντητο το παραπάνω σχόλιο. Μέσω social media, ο κ. Ραγκούσης όχι μόνο απάντησε στον κ. Χρηστίδη αλλά και στη Φώφη Γεννηματά η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές για σχέσεις της κ. Γεννηματά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ. Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου